Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Duciknak milyen fürdőruha áll...

Duciknak milyen fürdőruha áll jól?

Figyelt kérdés

160 cm és 63 kg:(

A hasamat és a combomat szeretném eltakarni:)

Nem ilyen bugyisra gondolok hanem olyanra hogy lehet venni külön olyan kis gatyást ami olyan mint a fiúknak a fürdőgatya csak ez sokkal rövidebb kb. a combomból 20-25 cm-ert takar:)És hozzá lehet venni külön fölsőt:)

Még csak 13 és fél éves vagyok és most pénteken megyek a barátnőmmel ilyen fürdős kirándulós helyre(megy az ő anyukája meg az enyém)és nagyon sürgősen kéne az a fürdőruci:)A campona és a stop-shop körül lenne jó:)aki ismeri ezeket a helyeket és mostanság látta a cuccokat írjon hogy milyenek vannak:)és ilyen alakú lánynak(ducinak)milyen fürdőruha áll a legjobban?

előre is köszi:)

2011. márc. 8. 15:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlani tudom ezeket a retrós pin-up stílusúakat. Akkoriban kicsit kerekebb volt az ideál, és ha van hozzá stílusod szuperül fog kinézni.
2011. márc. 8. 15:13
 2/16 A kérdező kommentje:

köszi de nekem azok nem nagyon tetszenek:( :)

de nagyon szépen köszönöm a választ:)

2011. márc. 8. 15:16
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
a combodból 25 centit eltakar? Akkor vegyél fel halásznadrágot bazz. A bugyisat meg bikininek hívják. A duciknak meg nincs olyan fürdőruha ami jól állna.
2011. márc. 8. 18:26
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Jaja, duciknak max olyan van ami kevésbé áll sz@rul mint a többi.
2011. márc. 8. 19:05
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem gáz, ha egybe részest vesztek.

legyen fekete vagy valami más sötét szín. legyen oldalt behúzott, vagy akár a hasi részénél és akkor odaterelődik a figyelem, de ezek a húzások meg vékonyítanak is.

amúgy nem lehetsz bálna, már bocsi a kifejezésért, szóval feleslegesen ne aggódjál ezen. senki sem az alakodat fogja nézni hidd el nekem. inkább koncentrálj arra, h jól érezd magad és egy jó élmény legyen. :)

2011. márc. 8. 20:49
 6/16 A kérdező kommentje:

köszi az értelmes válaszokat:)

de ezeknek a bunkó kö**ögöknek meg mi bajuk van?:(

nem lehet normálisan válaszolni?És nem vagyok olyan vészesen dagadt hanem csak van rajtam egfy kis felesleg...

undorító szánalmas pi**ák vagytok mind,akik ilyeneket írtok...gusztustalan!!!

2011. márc. 10. 21:04
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

18:26 ne beszélj hülyeséget. mert kétrészes nemcsak bikini lehet.hanem lehet tankini is.. és nemhogy biztatnád a lányt még alázod is.. szép lehetsz te is.. gusztustalan..

egyébként hogy a kérdésre válaszoljak,sztem tankini fürdőruhát vegyél..de vannak nagyon szép egyrészesek is.. ami nem mamás..:D

2011. máj. 27. 13:06
 8/16 anonim ***** válasza:
2011. máj. 27. 13:29
 9/16 A kérdező kommentje:
köszönöm..:))de én azért nem így nézek kixDDvéknyabb vagyok sokkal de sokkal:D
2011. máj. 27. 14:48
 10/16 anonim ***** válasza:
pedig ez még csak a plus size alsó kategóriája. Akkor nem számítasz ducinak.
2011. máj. 27. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!