Hol lehet venni, nem túl drágán duciknak való ruhákat?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, és eléggé duci(lány). Nem tudom, hol vehetnék magamnak előnyös ruhát(mell alatt bővülő póló...). Olyan boltot szeretnék, ahol kb 1 óra alatt hazaviszek 2-3 ruhát. Ez alatt azt értem, hogy nagy bevásárlóközpont és kis kínai butik közti méretű legyen, ahol az eladóknak nem az a dolga, hogy zavarjon a vásárlásba.
Köszi!
2011. okt. 21. 18:54
1/8 anonim válasza:
használt ruha boltok;) garantáltan lesz ruhád olcsón:)én már csak onnan vásárlok ruhákat
2/8 A kérdező kommentje:
A szüleim nem engedik a használt ruhát :'(
2011. okt. 23. 10:43
3/8 anonim válasza:
Akkor ne monnd nekik, hogy onnan veszel. Ha pedig őkvesznek neked ruhákat akkor monnd hogymostantól ők adják a pénzt rá, te pedig majd megveszed maagadnak. Arról nem kell tudniuk, hogy zuriból van. De azért még van a c&A ahol nagyobb ruhákat kapni, én ott szoktam vásárolni.
4/8 anonim válasza:
Próbálj meg lefogyni. Hidd el többet ér.
5/8 anonim válasza:
Én a Tesco-s, F&F-es ruhákat ajánlom :) Vannak viszonylag jó árban cuccok.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Még ötlet?
2011. okt. 23. 14:08
7/8 anonim válasza:
az eladók nem bántanak, menj bárhova csak segítenek. ha zavar, hogy rajtad lógnak, mondd, hogy most EGYEDÜL választasz.
ne félj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!