Duciknak milyen fürdőruha áll jól?
160 cm és 63 kg:(
A hasamat és a combomat szeretném eltakarni:)
Nem ilyen bugyisra gondolok hanem olyanra hogy lehet venni külön olyan kis gatyást ami olyan mint a fiúknak a fürdőgatya csak ez sokkal rövidebb kb. a combomból 20-25 cm-ert takar:)És hozzá lehet venni külön fölsőt:)
Még csak 13 és fél éves vagyok és most pénteken megyek a barátnőmmel ilyen fürdős kirándulós helyre(megy az ő anyukája meg az enyém)és nagyon sürgősen kéne az a fürdőruci:)A campona és a stop-shop körül lenne jó:)aki ismeri ezeket a helyeket és mostanság látta a cuccokat írjon hogy milyenek vannak:)és ilyen alakú lánynak(ducinak)milyen fürdőruha áll a legjobban?
előre is köszi:)
Kb olyasmi lehetsz akkor, mint én.
(Nekem is ezek a problémás területek, és 165/69 vagyok.)
Bikinit fogok venni, háromszögfelsőset, aminek vastag pántja van nyaknál is meg alul is, az alsója meg vagy francia, vagy szintén valami vastagpántos bugyi,de nem ilyen literes, mert azt utálom:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!