Hol lehet venni csőnadrágot duciknak? Mert tök sok nálam ducibb lányon látok, és a boltban meg csak kicsit lehet kapni.
Figyelt kérdés
2010. szept. 26. 17:20
1/9 anonim válasza:
sztem nem mert azért egy csomo helyen lehet 30 fölötti számozásu ilyen nacikat kapni.
2/9 anonim válasza:
Ne ! HA duci vagy, ne vwgyél fel csőnadrágot kérlek...
3/9 anonim válasza:
láttad már hogy állnak ezek a "kövéreken"?
4/9 anonim válasza:
Hm? Még mindig ízlésesebb, mintha trapézt hordana, úgy egyáltalán. Amúgy szerintem jól néz ki, bárki bármit mond. De hogy hol lehet kapni nagyobb méretben, nem tudom :D csak idegesít, hogy mindenki ezt mondja, ducibbak ne hordják, pedig szerintem nincs vele gond.
5/9 anonim válasza:
46-48as ruhákat hordok alul is felül is, és a Tescoban szoktam csőnacikat venni. Van egy piros és egy sötétkék farmer. Itt 48-as méretig vannak csőfarmerek, és még most is lehet kapni. Elég duci vagyok, de egyáltalán nem áll rosszul. Én elhiszem, hogy van olyan duci csaj aki hülyén néz ki benne, de én 173 cm magas vagyok, és általában hosszított felsőkkel és tunikákkal hordom, és így nagyon jó. Amúgy ha valaki szerint hülyén nézek ki benne, az sem számít :)
6/9 anonim válasza:
Jaja, Tescovab, illetve turikban tudsz venni ducibb méretre csőnadrágokat. Mindkettőt ajánlom.
Amúgy a Momentben is 33- mas méretig vannak a csini nacik, nem szoktam noname cuccot felvenni, de annyira megtetszett egy farmer, hogy megvettem.... én amúgy 40- es vagyok (és 174 cm magas) és 31- es farmert vettem, de még nagyobbak is voltak.
7/9 anonim válasza:
mikor meg én akarok venni mindenhol már csak nagyobbak vannak :@
8/9 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. szept. 26. 22:23
9/9 anonim válasza:
Kik-ben vettem kettőt múltkor, még 2 ezer se volt darabja, szóval marha olcsó üzlet. Habár én 38-ast hordok, de láttam egész 46-osig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!