Miért utálják az ilyen retrofiukat?
Figyelt kérdés
Csak mert ezt tapasztalom.2009. jún. 24. 09:41
1/11 anonim válasza:
mit értesz retro fiú alatt??
ha linkelnél 1 képet megköszönném:$
2/11 anonim válasza:
Hogy miért utáljuk? Mert patkányokra emlékeztetnek (:
És a lányok általában pasizni,nem patkányozni szoktak :P
3/11 anonim válasza:
huh köszi a linket :S
huh hát ez elég gáz:S
4/11 anonim válasza:
Mert szerencsétlenül néznek ki. Semmi férfias nincs bennük, olyanok, mint egy fiúsabb lány. És esetlenek is. Kb. ezért. (az utálat amúgy nem jó kifejezés, nem utálom,csak nagyon nem jön be..taszítanak)
5/11 anonim válasza:
Mert egy rakat majom, akik divatolnak össze-vissza, közben meg egy értelmes mondatot nem tudnak kinyögni. Sírógörcsöt kapnék, ha csak arról tudna beszélni, hogy mi az új kollekció a Retroban, mivel én inkább irodalomról, zenéről, különféle kutatásokról, fizikai jelenségekről = ÉRTELMES DOLGOKRÓL szeretek beszélgetni, biztos ez is "gáz", nem okoskodni akarok, de ez van. 16/L
6/11 anonim válasza:
fujj de utálom őket!! én a férfikat szeretem nem az ilyen himprostikat!!!
7/11 anonim válasza:
huh, ez nagyon langyos. sztem ezért :D
8/11 anonim válasza:
Mert olyanok mint a herélt b*zik. Ezek meg még fehér cigányok, úgyhogy tőlem még egy golyót is kapnának. A homlokba.
9/11 anonim válasza:
Igaza van. Szerintem a bal oldali a jobb oldalit szokta kefélni.
10/11 anonim válasza:
sziasztok
most nemazértmondom de
olyan szánalmasakwagytok..
mért kell mindenkit külső wagy stílus alapján megitélni??
ám bírom az ilyen embereket...tényleg menő hogy nem is ismertek senkit és stílus wagy kinézet alapján itéltek..ha nekik egyszer az tetszik akkor az ..az ő élete úgy teszi tönkre ahogy akarja és senkinek sincs beleszólása hogy mit csinál.. énis minden 2.embert utálnifogok és elitélem mert meleg wagy cigány vagy pl nagyobb a szeme mint nekem...-.-" de mind1..XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!