Pasik tényleg utálják a balettcipőt a lányokon? Kiábrándítónak tartják?
Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 22:20
1/17 anonim válasza:
Ezt a hülyeséget meg honnan hallottad? Igaz, én lány vagyok, szóval nem tudhatom. De mért uutálnák, tény hogy egy magassarkú sokkal szexibb, de sokaknak teccik az úgynevezett topánkák. Bár, ha most a rendes balettcipőre gondolsz, utcára ne menj ki vele! :)
2/17 anonim válasza:
az én köreimben (egyetemisták), a haverjaim röhejesnek tartják a p.csaszar topánkát. A fiatalabb korosztálynak nem tudom tetszik-e.
3/17 anonim válasza:
Szerintem is röhejes, bár a 20 cm-es magassarkú is az...
4/17 anonim válasza:
Én lány vagyok és azt kell mondanom, hogy igen annak tartják. :D Én az összes haveromtól/barátomtól állandóan cikizéseket kaptam miatta, meg az összes többi lány ismerősöm, aki ilyen cipőt hordott. :D
5/17 anonim válasza:
Topánka forever!!
Az a ciki, mikor magassarkúban csetlik-botlik vki.. Mondjuk nekem eleve nem jön be a magassarkú, egyszerűen olyan rendellenesen néz ki benne a láb.. :)
7/17 anonim válasza:
Engem nem zavar, nem az én lábam fájdul meg benne, ha rálép egy kavicsra :D 22/f
8/17 anonim válasza:
Hidd el, topánkában csámpázni is gáz :D De igazad van abban, hogy rengetegen nem tudnak menni a magassarkúban, és csak hülyét csinálnak magukból.
9/17 anonim válasza:
Szerintem csak kis 4-5 éves lányoknak való, rajtuk még aranyos.
Én nevetségesnek találom fiatal lányokon, nőkön.
10/17 anonim válasza:
És akkor mondjátok már meg nekem.. a 12-13 évesek mit hordjanak? Magassarkút, h k*rvának tartsák őket? Az ilyen idős lányokat pedig már igenis érdeklik a fiúk véleménye, szóval ne hordjanak topánkát? Jó, nekik marad a tornacipő nyárra is mi? Nemértem mi a problémátok a topánkával, inkább minthogy valaki a magassarkúba törje ki a bokáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!