Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Pasik tényleg utálják a...

Pasik tényleg utálják a balettcipőt a lányokon? Kiábrándítónak tartják?

Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 22:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%
régen nem is volt topánka, és 13 évesek nem vettek fel magassarkút. durva ugye? képzeld, mit hordtak: 13 éveseknek gyártott CIPŐT. Akkoriban nem volt divat a konzerv tornacsuka sem, az csak mostani őrület. Nyáron szandált szokás hordani. Meglepő, ugye? Ja és nem csak magassarkú szandál van.
2010. máj. 15. 23:10
 12/17 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem is nevetséges :D de nem csak topánka és magassarkú létezik.

19/F

2010. máj. 16. 00:23
 13/17 anonim ***** válasza:
92%
Pont leszarom, mit szól hozzá egy vadidegen pasi az utcán, aki annyit ért ezekhez a dolgokhoz mint tyúk az ABC-hez. 180 cm vagyok, mégis mibe járjak, magassarkúban? na ne röhögtessenek már. nagyon szép, egyedi topánkáim vannak, akinek nem tetszik, tehet egy szívességet.
2010. máj. 16. 01:04
 14/17 anonim ***** válasza:
40%
Tökre bírom, hogy a topánkamánok úgy tesznek, mintha csak topánka, tornacsuka, meg magassarkú lenne a világon :))) És ezekből lenne kötelező választani :)
2010. máj. 16. 01:13
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van kb 50 pár topánom minden féle kb 5 éve hordom őket mivel nagyon magas vagyok! Még sose cikiztek érte pedig nem 15 vagyok. Hm ez nekem új, hogy gáz lenne.
2010. máj. 16. 15:52
 16/17 anonim ***** válasza:
78%

01:13 egyetértek.

Én ízléstelennek találom a tornacipőt --> nem hordok.

Nevetségesnek találom a balerinacipőt, topánkát. --> nem hordok.

Magassarkút felvehetnék de nem tudnék benne menni és nem tetszik, szóval azt sem hordok.

MÉGIS VAN CIPŐ A LÁBAMON WAZZEG, ÉS NEM FÉRFI CIPŐ!

Most kapaszkodjatok meg... de sportoláshoz és munkába és elegáns helyekre is van cipőm!

Tudom nehéz elhinni, de most komolyan. Nem nejlonzacskót kötök a lábamra reggelente.

Ja és nem is gumicsizmát :))

2010. máj. 16. 20:00
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg igenis tetszik a topánka és szívesen viselem. nekem nem ezek a deichmannos tucatszarok vannak, amikről általában a topánkát azonosítják. akinek meg nem tetszik és ezért engem leszól, megpuszilhatja a topánkás lábamat:D:D
2010. máj. 16. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!