Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nah, most hogy döntsem el?

Nah, most hogy döntsem el?

Figyelt kérdés

Nem tudom, mien a stílusom. Kb 3 féle is bejön, de nem tudom eldönteni, melyik vagyok én. Segítsetek! Ki akarom építeni a stílusom!

1. Hip-hop

2. Csőnacis, cicagatyás, bő-hosszú póló vagy pulcsi, karóra, műköröm

3. Fagyöngyök, felkontyolt haj, "bakancs", ezer karkötő, több fülbevaló, rövid, lakkozott körmök, ebben a stílusban minden mintás, színes

Nah hát igen, ez a baj. 3 teljesen különböző stílus!

Melyik legyek?

2012. máj. 4. 21:43
 1/1 anonim ***** válasza:

Az már régen rossz, ha mástól várod a döntést. Ha én most szavazok mondjuk az elsőre és hip-hop lesz a stílusod, az nem te leszel, hiszen nem te akartad legbelül, hanem más mondta meg neked.

A kérdés jellegéből és az írásmódból azt szűröm le, hogy még elég fiatal vagy (13-14 körül), ezért várj. Egyáltalán nem gáz, ha egyszer csőnacit veszel fel, máskor cicanacit hosszított felsővel stb.

Nyugodtan hordhatsz több stílus ruhadarabjait is és idővel majd letisztul az ízlésed és rájössz, hogy mi az, ami igazán közel áll hozád, melyik stílusban vagy leginkább önmagad.

17/L

2012. máj. 5. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!