Milyen arclemosó lenne jó vegyes, tág pórusú, érzékeny bőrre? Hogyan döntsem el melyiket vegyem meg?
Figyelt kérdés
Ilcsit ne ajánljatok mert azt nem szerette a bőröm. Köszönöm előre!2009. szept. 11. 13:11
1/4 anonim válasza:
ezt csak úgy tudod kitalálni h kipróbálsz többfélét.
nekemis volt ilyen korszakom, próbálgattam őket, de csak egyre rosszabb lett a bőröm, így maradt a sima víz, és a radír, azóta kb makulátlan a bőröm.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm!:) csak nem szeretném a bőröm még jobban sokkolni a különböző szerekkel:S
2009. szept. 11. 13:41
3/4 anonim válasza:
Herbáriában lehet kapni egy Scenia nevű algás arclemosó tejet.Nagyon jó márka,nem igazán olcsó mert teljesen természetes,de ki lehet bírni,én naponta használom és olyan 2-3 hónapig elég.Régebben én is mindenfélét próbáltam mert az orrom meg a homlokom zsíros,de az arcom többi része nem.Eléggé nehéz volt találni rá bármit is,és minden tönkrecseszte a bőröm.De ez tényleg jó,nekem bevált.Bajod nem lesz tőle!:) Próba szerencse.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi ki fogom próbálni!
2009. szept. 11. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!