Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Adjatok tanácsot! Mégis mit...

Adjatok tanácsot! Mégis mit vegyek fel holnap?

Figyelt kérdés

Már az egész ruhatáramat kipakoltam, olyan nagy a rendetlenség hogy csak na!

Tetszeni szeretnék valakinek... :) Kérlek segítsetek mert halvány lila gőzöm sincs milyen göncöt vegyek fel!

2009. jún. 23. 16:04
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Azért kell néhány támpont, pl. írd le, h. milyen a stílusod, vagány, romantikus stb. mik a kedvenc ruháid, helytől is függ, elegáns vagy laza és még sorolhatnám :)
2009. jún. 23. 16:11
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
szerintem pl. vegyél fel valamilyan farmel nadrágot lehet csőszárú, trapéz,fekete,vagy kék akár koptatott is magassarkú cipővel , a felső az lehet ujjtlan vagy valami kicsit kihívóbb amiben felfigyel rád, az egészet pedig dobd fel egy övvel és egy táskával. Sok sikert!
2009. jún. 23. 16:11
 3/6 A kérdező kommentje:

A stílusomat inkább romantikusnak mondanám. Szeretem a csinos ruhákat és az ékszereket de azért nem viszem túlzásba.

A helyszín az a suli lesz.(Szlovákiában élek és itt még javában folyik a tanítás)

Karcsú vagyok, szőkés-vöröses göndör haj...

A 2. válaszolónak köszönöm, meglehet hogy azt veszem fel :)

Viszont még várom a válaszokat.

2009. jún. 23. 16:21
 4/6 anonim ***** válasza:
83%

Szia!

Egy farmer és hozzá magassarkú szerintem mindenkit csinossá tesz, plusz mivel romantikus stílusú vagy, valami virágmintás csinos felső, esetleg egy blúz, addig kigombolva, hogy ne legyen túl merész, de szexis legyen. Hozzá blézer, vagy bolero. :)

Hajad legyen szépen fésült, esetleg a tövét kicsit tupírozd fel, rázd meg az egészet és ettől szexisen laza lesz. Esetleg oldalt tűzd el egy csattal, az nagyon bájos. Visszafogottan sminkelj, pici rózsaszín pirosítót vigyél fel. ;)

Ez az én tanácsom, de leginkább olyasmit vegyél fel, amiben jól érzed magad! ;)

Sok sikert!

2009. jún. 23. 16:44
 5/6 anonim ***** válasza:
70%
Engem a hátadra
2009. jún. 23. 22:43
 6/6 A kérdező kommentje:
hahha :P
2009. jún. 27. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!