Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Bőr és szőr problémákkal...

Bőr és szőr problémákkal küzdök, légyszi adjatok tanácsot, hogyan tehetném magam szebbé!?

Figyelt kérdés

Az egyik kérdésem szolihoz kapcsolódik. Még nem voltam sose szoliban, és elég világos a bőröm, a hajam sötétbarna. Szeretném kipróbálni, viszont van egy pár anyajegy a hasamon és olvastam, hogy nem biztos h egészséges a szoli az anyajegyekre nézve. Van köztük kiálló anyajegyem is már ha az anyajegy és nem szemölcs... ebben nem vagyok biztos.

A másik kérdésem meg az lenne, hogy szőrös a hasam (szőkésbarna hosszú, amit lézerrel nem lehet eltávolítani, gyantától félek, borotva meg szóba se jöhet! de nagyon idegesít) és ezért szőkíteni szoktam. A gondom az, hogy észrevettem, hogy kicsit "kiégeti" a bőröm néha, és félek, hogy ezekre az anyajegyekre vagy kiálló hamis anyajegyekre rossz hatással van ez a szőkítő szer.

Van még egy számomra megfejthetetlen dolog: Hogy van az, hogy nyáron látok egy csomó nőt akinek gyönyörű sima barna lába van, válasz: persze gyantázzák. Na de ahhoz, hogy gyantázni tudja meg kell nőnie a szőrnek is, és addig mit csinál? Mármint, hogy lehet h valakinek mindig gyönyörű sima a lába?? Mindenki lézerezik vagy mivan? Nekem nincs ennyi pénzem... és gyakran fekete pöttyös marad a lábam borotválkozás után... pfff nehéz nőnek lenni :/

Minden tanácsot választ szívesen várok. 22/L

2010. dec. 1. 11:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

A világos bőrök, és az anyajegyek miatt nem ajánlom a szolit, vagy ha mindenképp menni akarsz venni kellene egy nagyon jó minőségű szolikrémet, vagy zselét, és csak max 5percre feküdj be, vagy 4.

esetleg barnítókrém? én most vettem a Niveának a barnítókrémjét, nem lettem foltos és sárga sem!

A kiálló anyajegyeidre vigyázz, azokat fél évente ellenőriztetni kell bórgyógyásszal. Mert ezek gyakran el sebesednek, és el "tűnnek." Szerencsés esetben minden baj nélkül, húginak is volt ami eltűnt, szerencsére úgy, ahogy a nagy könyvben meg van írva, de azt mondta az orvos, hogy baj is lehetett volna belőle! Csak sajnos én vettem észre neki, mert a hátán volt, hogy egy piros pötty van a helyén, körben meg fehér. De ennek ilyen formában kell eltűnnie!

na a gyantázásra én is kíváncsi lennék:) meg várják ameddig meg nő "6méter hosszúra?" el nem bírnám viselni:)

egyébként a hasadon a szőrt nem mered gyantázni? ott is van anyajegy?

22L

2010. dec. 1. 11:47
 2/4 anonim ***** válasza:

-bőrök

+bőröd:)

2010. dec. 1. 11:48
 3/4 anonim ***** válasza:
ja látom, hogy írod félsz a gyantától:) ne félj, mert ott tényleg nem fáj húgom elmondása szerint, pedig ő aztán érzékeny típus:S ne szőkítsd szerintem, nem egészséges.
2010. dec. 1. 11:55
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a választ :)

Barnítókrémet még nem próbáltam, de azt annyira nem is akarom. Láttam már egy pár lányt sárgán meg foltosan, hát elég kiábrándító volt...

Amúgy ennél az anyajegy vizsgálatnál nem tudod mit csinálnak? mármint beléd szúrnak egy tűt, hogy mintát vegyenek vagy csak ránéz és tudja, hogy mit kell vele csinálni?

Amúgy meg a has gyantáról: attól félek, hogy csak felerősítené a szálakat a gyantázás... és azt nagyon nem szeretném, és igen a hasamon is van anyajegy, bár sztem azt még meg tudnám oldani.

Igazából még a fájdalmat el is tudnám viselni, legalábbis el kell viselni. Hugod milyen gyantát használ? Tudnál nekem márkát mondani, meg hogy hol tudnám megvenni? Dm? Hugodnak nem erősödött meg tőle?

Milyen gyakran kell gyantáznia? Gondolkodtam, hogy egy olyan gyantázó szettet kéne vennem, amiben van melegítő is, de nem tudom megéri-e. 7rongy...

Ezer köszi ha még ezekre is válaszolsz! :) ja és köszi a hugodnak is :)

Üdv.!

2010. dec. 3. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!