Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a hajammal?...

Mit csináljak a hajammal? Kérlek adjatok tanácsot.

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy nekem már nagyon régóta rövid hajam volt de sokat kell vele foglalkozni és nagyon szeretnék hosszú hajat kb 3 hete elkezdtem növeszteni. Már nem tudom beállítani azt a hajat amit sokáig hordtam, viszont így annyira csúnyának érzem magam rengeteget sírok elvagyok keseredve és tudom hogy szánalmas vagyok hogy a hajam miatt sírok de tényleg nagyon szomorú vagyok miatta. próbálom elfogadni magamat de valahogy nem sikerül.még rengeteg idő míg a hajam megnő.Ráadásul nem is valami nagyon sok. Nem hullik,de lehetne több hajam is. Az egész életem tönkremegy egy vacak haj miatt, ami tudom hogy nem kéne hogy így legyen de mégis elveszi az önbizalmam. valaki kérem adjon tanácsot nekem! köszönöm
2010. aug. 25. 12:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nagyon nem tudod elfogadni vagy abból a hosszúságú hajból valami új módon megcsinálni úgy hogy tetszen is neked akkor esetleg póthaj.
2010. aug. 25. 12:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
miért nem mész el egy normális fodrászhoz, aki vág neked egy olyan fazont, ami jól áll, nem kell sokat szarozni vele, csak növeszteni. Ez az átmeneti állapot nem tart sokáig, nem kéne azért így befordulni. Egyik ismerősömnek meg derékig érő gyönyörű haja volt és öngyújtóval koncerten felgyújtották... szerinted ő mit érezhetett? Ha ilyentől így kivagy, neked fogalmad sincs még a nagyvilágról és az igazi problémákról.
2010. aug. 25. 12:43
 3/5 anonim ***** válasza:
90%

Én régen rockeres hajat akartam... aztán amikor már a vállamig ért, azt mondtam, na jó ebből már qrvára elegem van hogy ilyen bu.zis, nem vagyok képes kivárni mire megnő. Aztán levágattam. Tegyél te is így szerintem... Vagy állítsd be valami extrémebb formába. Mint például ez:

[link]

Na nekem ehez sem volt türelmem :D

2010. aug. 25. 12:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Fogd össze még megnő.
2010. aug. 25. 12:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Annyira rövid hogy nem lehet összefogni sem még.
2010. aug. 25. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!