Milyen ruhákat hordjak?
Figyelt kérdés
Az alakom ilyen mint az alábbi képen annyi különbséggel hogy a csípőmön van egy kis"húsi".
17 éves vagyok mellig érő barna haj.Milyen színeket hordjak?
2012. ápr. 29. 14:49
1/4 anonim válasza:
Fekete mindenképp jól jön,mert slankít,talán a fehéret hanyagold.Amire ügyelj a husis csípőnél,hogy ne buggyanjon rá a nacira,tehát ne legyen olyan fullra úszógumi hatás.
2/4 anonim válasza:
hordj azon a részen világosat, és feltűnőt, amit ki szeretnél hangsúlyozni (felül), ahol pedig úgy gondolod, h van egy kis takargatnivalód (csípőd--> nadrág, szoknya), viselj feketét, vagy tompa, sötétebb árnyalatokat.
3/4 A kérdező kommentje:
annyira azért nem húsi a csípőm ám hogy úszóguminak hasson vagy rálógjon a nacira! csak egy kis "párna" van két oldalt hátul(: 53kg vagyok 160 centihez nem sok szerintem,igy talán nem vagyok husika(:
2012. ápr. 29. 23:03
4/4 anonim válasza:
ez esetben értelmetlen a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!