Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhákat hordjak ha...

Milyen ruhákat hordjak ha alcsony vagyok?

Figyelt kérdés
sajnos elég alacsony vagyok 160 cm és 50 kg, most fogom felújítani a ruhatáram és nem tudom milyen ruhákat vegyek,mondanátok nekem pár ötletet?
2011. nov. 15. 15:17
 1/1 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

A cél: Úgy kell terelni az emberek szemét, hogy ne álljanak meg egy helyen, hanem járjanak végig felülről lefele. Optikailag hosszítani kell az alakot.

Egyszínű: az egyszínű ruhák remek alakot adnak és nyújtják az alakot.

Felsőrész: ajánlottak a rövid kabátok, felsőrészek, amik nem érnek a csípőig. Műselyem és átlátszó anyagok azért jók, mert tisztán mutatják az alakot.

Alulra: Ha rövidek a lábaid, fontos, hogy figylej a felhajtásokra. Ha olyan nadrágot, vagy szoknyát veszel fel, ami a földig ér, azzal eléred, hogy optikailag hosszabbnak tünjön a lábad és a szemeket felülre tereled. Habár számodra a megfelelő szoknyahosszúság a koktél vagy mini.

Nadrág: A szűk, csőnadrág kiemeli a vékony lábadat és még hosszít is. Mégjobban nyújtja az alakot, ha a nadrág szára a bokáig ér, nem pedig csak 1-2 centiméterrel van feljebb a talajtól.

Cipő: a közönséges színű magassarkú, lyukasorrú, vagy olyan cipő ami ugyanolyan színű, mint a ruhád még magasabbá tesz. Jó ötlet még a bokacsizma, illetve egy csőnadrág egy térdcsizmába bujtatva.

Emlékeztetőül: jó neked, hogy fel tudod venni azokat a pántos, szűk kivágású ruhákat, felsőket amikbe a többiek nem férnek bele. Nyújtsd az alakod szűk nadrággal.

2011. nov. 15. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!