Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gimibe milyen ruhákat hordjak?

Gimibe milyen ruhákat hordjak?

Figyelt kérdés
Lécci linkeket is :) Előre is köszi:)
2011. aug. 16. 09:12
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
és milyen táskát? 15/L
2011. aug. 16. 09:19
 2/15 anonim válasza:
48%
Olyanokat, amilyenekben jól érzed magad... :) Ne foglalkozz azzal, hogy mit gondolnak mások.
2011. aug. 16. 09:19
 3/15 anonim válasza:
48%
Olyat, ami Neked tetszik. :)
2011. aug. 16. 09:20
 4/15 anonim válasza:
48%
:)
2011. aug. 16. 09:20
 5/15 anonim ***** válasza:
Olyat, ami jól és amiben jól is érzed magad, de lehetőleg ne melegítőt, nagyon ódivatú ruhát, mert ma emiatt akár ki is közösíthetnek, és lássuk be, velük válsz majd felnőtté. Táskánál első szempont a kényelem és a nagyság legyen, ne a divat, legyen akár háti, akár válli. 15/L
2011. aug. 16. 09:32
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

"Ne foglalkozz azzal, hogy mit gondolnak mások."

Ezt felejtsük már el. Egy közösségbe megy az ember, a közösséggel meg együtt kell élni. Igenis muszáj foglalkozni azzal, mit gondolnak mások, vagy utána jön a következő kérdés: miért cikiznek az osztálytársaim? Arra meg jön a válasz, hogy mert értetlenek, mert bunkók, vagy a kedvencem hogy mert irigyek. Pedig te nem alkalmazkodtál a közösség normáihoz, ami pedig a szociális együttélés alapszabálya.

Szóval nagyjából azt hordd, amit a többiek, persze csak ami kényelmes neked belőle.

2011. aug. 16. 09:57
 7/15 anonim ***** válasza:

09:57-el egyet értek. Ha én is mindig azt hordnám, ami nekem tetszik, akkor kb melegítő + tornacipő + bő pólóban járnék, mert az a legkényelmesebb. Aztán csodálkoznék miért tartanak hülyének.

Általában amúgy valami jó farmer + szép felsők (h&m, promod, zara ilyesmi helyeken amik vannak) az mindig beválik, cipőt is felvehetsz hozzájuk amit éppen akarsz, balerina, tornacipő, magassarkú, csizma... Szóval én azt ajánlom, nézz szét ezekben az üzletekben. Vagy a c&a-ban, az talán valamivel olcsóbb is, és néha ott is vannak jó holmik.

2011. aug. 16. 10:13
 8/15 anonim ***** válasza:
11%

Szerintem valami egyszerűt és kényelmeset. Nem kell magassarkúba tolni. >.<

[link]

[link]

[link]

Én valami ilyesmikre gondolok. De persze azt, hogy ami tetszik és amibe jól érzed magad.

2011. aug. 16. 10:35
 9/15 anonim ***** válasza:
5%

Hát hanyagold a gyerekes ruhákat és ok :)

Amúgy körülbelül egyszerűen és nagyszerűen. Egy farmer, vastagabb övvel, egy tornacipő vagy topánka, new yorkeres pólók, h&m, zara, pull and bear.stb stb

2011. aug. 16. 11:25
 10/15 ívy1 ***** válasza:
61%
Szerintem a korodbeli lányok nagyjából egyformán öltözködnek,nyilván van pár kivétel,de ha az átlagos csajos stílust szereted,ilyen téren nem lesz gond.
2011. aug. 16. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!