Gimibe milyen ruhákat hordjak?
"Ne foglalkozz azzal, hogy mit gondolnak mások."
Ezt felejtsük már el. Egy közösségbe megy az ember, a közösséggel meg együtt kell élni. Igenis muszáj foglalkozni azzal, mit gondolnak mások, vagy utána jön a következő kérdés: miért cikiznek az osztálytársaim? Arra meg jön a válasz, hogy mert értetlenek, mert bunkók, vagy a kedvencem hogy mert irigyek. Pedig te nem alkalmazkodtál a közösség normáihoz, ami pedig a szociális együttélés alapszabálya.
Szóval nagyjából azt hordd, amit a többiek, persze csak ami kényelmes neked belőle.
09:57-el egyet értek. Ha én is mindig azt hordnám, ami nekem tetszik, akkor kb melegítő + tornacipő + bő pólóban járnék, mert az a legkényelmesebb. Aztán csodálkoznék miért tartanak hülyének.
Általában amúgy valami jó farmer + szép felsők (h&m, promod, zara ilyesmi helyeken amik vannak) az mindig beválik, cipőt is felvehetsz hozzájuk amit éppen akarsz, balerina, tornacipő, magassarkú, csizma... Szóval én azt ajánlom, nézz szét ezekben az üzletekben. Vagy a c&a-ban, az talán valamivel olcsóbb is, és néha ott is vannak jó holmik.
Hát hanyagold a gyerekes ruhákat és ok :)
Amúgy körülbelül egyszerűen és nagyszerűen. Egy farmer, vastagabb övvel, egy tornacipő vagy topánka, new yorkeres pólók, h&m, zara, pull and bear.stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!