Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gimibe milyen ruhákat hordjak?

Gimibe milyen ruhákat hordjak?

Figyelt kérdés
Lécci linkeket is :) Előre is köszi:)
2011. aug. 16. 09:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

én pl suliba csak egy tornacsukát,csőnacit és egy egyszerű pólót veszek

vagy ha kicsit csajosabb vagy akkor vegyél szoknyát,vagy cicagatyát,meg egy csajos pólót és balerina cipőt

azt se tudom,milyen a stílusod,így most hogy linkeljek képeket?

2011. aug. 23. 11:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Nálam hangulatfüggő. Ha nincs kedvem kiöltözni, akkor egy farmer (télen csőszárú, vagy hárem - ez vagy farmer, vagy valami más anyag, nyáron short, vagy szoknya) valami felsővel (egyszerű pólóim nincsenek, soha nem is voltak, szóval trikó, ing, ilyesmik). Ha csinosan öltözködős kedvemben vagyok, akkor cicanadrág, de ugyanúgy felveszem a farmert is, csak tűsarkúval. Imádom őket, a suliban meg a környezetemben mindenki megszokta, hogy én vagyok a tűsarkús lány. :D Sokan ha laposban (converse, vagy balerina) megyek be suliba akkor kérdezik, hogy hol hagytam a magassarkúimat. Kocsival járok suliba, és már vezetni is megtanultam bennük, sokan el vannak hűlve mikor kiszállok a kocsimból 12 centis sarokkal, hogy hogy lehet ebben vezetni. Táskát mindig kézi táskát hordok, ezeket az XXL méretűeket. Ebbe belefér a cuccom (bár sose hordok sokat, csak amit nagyon muszáj), plusz kaja, félliteres víz vagy akármi, egészségügyi csomag (betét, tampon, gyógyszerek) szóval az egész életem benne van ezekben a táskákban. A stílusodról nem írtál, szóval linkelni nem tudok, hogy miket hordj, de végülis tényleg olyat, amiben jólérzed magad. Ha csajos vagy akkor vedd fel a magassarkút, senki nem fog szólni érte (nálunk legalábbis a tanárokat sem érdekli), ha sportos akkor meg deszkáscipő farmer póló stb. 17/L
2011. aug. 23. 13:33
 13/15 anonim ***** válasza:

Én gimibe ezeket hordom:

Cipő: saru, balerina, converse, bokacsizma

Gatya: fehér, fekete, farmer csőnaci

Felső: csini toppok, pulcsik, kardigán

Táska: csini oldal/válltáska

Plusz kiegészítők: sálak, gyűrűk, karkötők, nyakláncok fülbevalók, kitűzők stb.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. aug. 23. 13:55
 14/15 anonim ***** válasza:

szia, :) én (is) most megyek gimibe, és én is ezen gondolkodtam. de mivel annyi pénzt nem kapok hogy egy csomó új cuccot vegyek , nagyjából ugyanazokat fogom hordani mint 8.ban, de lettek most darabok amelyekkel bővült a ruhatáram, és mindig vmi kicsivel. igazából kicsit lányosabb, normál ruhákat hordok de ékszerekkel egyedivé teheted.

most mentünk vásárolni én ezeket vettem:

koptatott farmer, virágos tornacipő, fekete-fehér csatos ing,még egy fekete-fehér felső, szürke vékony pulcsi

mindig vmi kicsivel bővítem, de most őszre kellett pár cucc és akkor még kell venni dzsekit is. meg

kaptam egy egy budmil fekete táskát, itt is van egy link róla, nekem nagyon tetszik, ha kevés órám lesz ezt viszem, de még

kell egy rendes táska

[link]

15/L

2011. aug. 23. 14:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Volt itt két válaszoló akik azt írták hogy öltözz úgy ahogy mások. Na most mi lesz ebből, egy nagy majmolás, függés a többiektől, és nem lesz saját önelló egyéniséged. Legyél egyéniég a sok egyfoma ember között, öltözz úgy ahogy te akarsz, ahogy kényelmesen érzed magad. Ha úgy öltözöl ahogy mások akkor te fogod magad szrul érezni hogy már megint nem azt vettem föl ami a divat a suliba , és mit fognak szólni majd. El veszíted z ön bizalmad... Ha megszólnak mit veszel fel akkor nem is tudom nem vagy már kisgyerek intézd el, ne állj le vitatkozni, egyszerűen mondj velemi frappánsat vagy meg se szólalj. Mégegyszer mondom ne úgy öltözz ahogy mások mert z egy nagy majmolás lesz. Nme beszélve arról hogy mindenki azt hiszi majd hogy tök jól néz kiaztán kiderül hogy mindenki egy vasalt hajú, csőnacis csaj. Nincs ennél unalmasabb. Én sose úgy öltöztem mint mások és mégis a jó izlés határain bell maradtam. Ezt ajánlom neked: Öltözz úgy ahogy eddig. :)

2011. aug. 23. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!