Milyen ruhákat hordjak, amik jól állnak a széles hát, vállúaknak is?
Széles hátam és vállam van, és nem igazán tudom mi áll jól. A csípőm asszem normális, az nem túl széles. Tudnátok valamit ajánlani, hogy merre induljak ilyen téren?
Előre is köszönöm!
én 164 cm vagyok, és karcsú, de széles a vállam.
az ilyen trikókat kerüld, meg az izompóló fazonú ruhákat.
Szerintem a spagettipánt az jó. Meg azokat is kerüld, amik a válladra le vannak húzva, mert azok meghosszítják.
Különben meg nézegettem, hogy divat vagy divat lesz a válltömés. :D Szóval ne aggódj!
Azt tudom, hogy pánt nélküli, illetve csónak nyakú felső nem állna jól. Szerintem a sima rövid ujjú póló fazon igen, vagy ami asszimetrikus. Esetleg legyen rajta nagyobb minta vagy vmi szép dísz, ami a válladról máshová vonja a figyelmet. Hangsúlyozhatod a dekoltázsod is, ha az alakod engedi. Tegéyl fel övet, vagy nagy hosszú nyakláncot, ami szintén eltereli a figyelmet a válladról. Esetleg jó időben a hosszú lábaidat is mutogathatod (persze a jóízlés határain belül).
Ezen kívül: próbáld magad elfogadni így. Ha harmóniában vagy a saját testeddel, szereted és elfogadod magad a hibáiddal együtt, akkor a kisugárzásoddal kompenzálhatod azt, ami esetleg szerinted nem tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!