Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhákat hordjak, ha...

Milyen ruhákat hordjak, ha nincs kb semmi csípőm?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Mi áll jól szerintetek téglalap alakra? mivel vékony típus vagyok, nincs mellé se derekam, se csípőm...Tudnátok nekem ajánlani ruhákat amikkel ezek korigálhatóak, illetve, hogy miket ne vegyek fel?

Légyszi értelmes válaszokat!

Köszi a válaszokat!

2011. aug. 26. 11:31
 1/6 anonim ***** válasza:

1.Egyél többet,mint általában,este sokat egyél mert akkor "rakódik" rád a legtöbb kiló

2.Ha már híztál legalább 1-2 kilót akkor hordj pl.csőtopot,ülepes nadrágot ha tetszik,csőfarmert is húzhatsz simán leggings-et..

Ja! és például ha felhúzol egy leggingset egy hosszú pólóval akkor rakj a pólóra valami szép/nagy övet akkor nem fog annyra látszani,hogy alig van csípőd mellesleg:hény éves vagy? hány centi? ha magas vagy és mivel ilyen az alakod simán elmehetsz modellnek is! :D

2011. aug. 26. 12:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem híznod kell!Elősször is hullahoppozz de csak azon a területen.Aztán ha ezt nem akarod csinálni akkor:Vegyél fel olyan ruhákat amihez lehet csípő övet hordani mert ez divatos és befog vállni!(Amúgy a barátnőmnek sincs csípője és dereka se szegény kicsit deszka és mégis az övek nagyon feldobják)
2011. aug. 26. 14:57
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Egyszer már felraktam ide képeket, mivel nem tudtam, hogy milyen típusú az alakom: [link]

[link]

akkor azt mondták, hogy téglalap és utánanéztem neten, hogy milyen ruhák ajánlatosak, de iylen kivágott felsőket, meg rövid szoknyákat ajánlottak, amik szerintem egyáltalán nem jók, mivel mégjobban kihangsúlyozzák az alkatomat:/ 20 éves vagyok és 164/48 körül.

2011. aug. 26. 20:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Sztem nem kimondott téglalap, nincs rossz alakod. De ha azt akarod, hogy szélesebb csípőd legyen (tapasztalat, mert én is így igyekszem öltözködni, arányaiban ilyesmi alakom van, de én kövérebb vagyok jóval), ilyen fazonú gatyák jól állnak, mert szélesítik az alsó testet:

[link]

(Ne a mintát nézd, bár nekem az is tetszik, a fazon, hogy csípő, bővebb egyenes szárral, oldalzsebekkel, hátul meg gombos zsebekkel).

Felsők pedig passzos anyagú, teljesen testhez álló, atléta fazonú felsők (inkább sötétebbek, és a naci legyen világosabb.)

2011. aug. 27. 22:17
 5/6 anonim ***** válasza:

A banán típusba tartozol, mint a modellek többsége. Az alábbi oldalon remek öltözködési tippeket találhatsz!

[link]

2011. aug. 30. 13:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Utolsó belinkelt oldalt megnéztem...háát a szöszi kiccsaj mivel foglalkozik vajon, hogy ilyen márkás ruhákra tud költeni? Bocsi az offért.

Kérdező! Nincs rossz alakod, nehogy hízz! Alulra tényleg bővett naci az ajánlott, felülre pedig passzos felső. Szoknyát is hordj, de rövidet és bő fazonút.

2011. aug. 30. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!