Hogyan változtassak kicsit a külsőmön?
161 cm vagyok,elég deszka-alkatú, mindenhol lapos, vékony, 14 éves lány. Mégis milyen ruha állna nekem jól? Unom már, hogy mindig ugyanazt hordom: farmer, sima póló, néhány ékszer. Szeretnék kicsit nőiesebben öltözködni.
A hajam sötétbarna,egyenes, a vállamig ér. Az a helyzet, hogy nincs időm suli mellett nagyon a hajammal foglalkozni, például reggelente besütni, vagy ilyesmi. Mindig ugyanolyan a hajam. Nincs valami jó frizura-ötlet, ami reggel gyorsan készen van, és nem bonyolult megcsinálni? Hosszúkás fejem van, világos bőröm, barna szemem. Hogyan sminkeljem magam?(nem kell rögtön letámadni, hogy még kicsi vagyok hozzá, nem a "nagyon komoly" sminkelésre gondolok). Sajnos képet nem tudok linkelni.
Megköszönném a jó tanácsokat!
14 éves vagy, normális, hogy nincsenek még kerek idomaid.
Esetleg lófarok vagy hátrakötni?
Sminkelés? 14 éves vagy, suliba bőven elég kis szemceruza, esetleg szájfény, vagy ha van pattanásod, akkor azokra korrektor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!