Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan öltözködjem ha teltebb...

Hogyan öltözködjem ha teltebb vagyok mint kéne?

Figyelt kérdés
165 cm és 67kg körül vagyok, azt mondják csinos vagyok,de én nem így látom mert igaz sokat takar a ruha, de néha a ruha alól is elő buggyan a hasamon a hájam,és oldalt is.Mesztelenül tragikusan nézek ki nagyon narancs bőrös vagyok és össze is ér a combom szoknyában nem is merek lenni harisnya nélkül mert menni sem tudok ha összeér a combom. Próbáltam már diétázni is siker nélkül. túl vagyok 1 szülésen is már.Hogyan öltözködjek? Ha bőt veszek fel úgy nézek ki mint 1 trampli, ha meg passzosat akkor meg virít a narancsbőr.

2012. ápr. 23. 12:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok. Szerintem kicsit fura.
2012. ápr. 23. 16:46
 12/13 anonim ***** válasza:
Dehogy lenne baj ha te fiú létedre ilyeneket hordasz: [link] [link] csak kicsit lehetsz búza de segáz :DD
2012. ápr. 27. 14:08
 13/13 anonim ***** válasza:
jah:D
2012. ápr. 27. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!