Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan öltözködjem ha teltebb...

Hogyan öltözködjem ha teltebb vagyok mint kéne?

Figyelt kérdés
165 cm és 67kg körül vagyok, azt mondják csinos vagyok,de én nem így látom mert igaz sokat takar a ruha, de néha a ruha alól is elő buggyan a hasamon a hájam,és oldalt is.Mesztelenül tragikusan nézek ki nagyon narancs bőrös vagyok és össze is ér a combom szoknyában nem is merek lenni harisnya nélkül mert menni sem tudok ha összeér a combom. Próbáltam már diétázni is siker nélkül. túl vagyok 1 szülésen is már.Hogyan öltözködjek? Ha bőt veszek fel úgy nézek ki mint 1 trampli, ha meg passzosat akkor meg virít a narancsbőr.

2012. ápr. 23. 12:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
Nekem pont ekkora a méretem, súlyra és magasságra is. :D Mondjuk én fiú vagyok, de azt ajánlom, hogy öltözködj lezseren és kényelmesen. Ne a divatot hajtsd folyton! Van nekem két sötét tunika felsőm, ami soha nem megy ki a divatból, ahhoz szoktam felvenni cicanadrágot amikor jó idő van, suliba is teljesen okés.
2012. ápr. 23. 12:32
 2/13 anonim ***** válasza:
Előttem lévő te cicanadrágot és tunikát húzol fel fiú létedre?
2012. ápr. 23. 13:04
 3/13 anonim ***** válasza:
Első, te komolyan tunikát meg cicanadrágot hordasz??
2012. ápr. 23. 13:09
 4/13 anonim ***** válasza:
[link] Esetleg valami ilyesmit.
2012. ápr. 23. 14:50
 5/13 anonim ***** válasza:

utolsó: te megnézted azt a képet rendesen? Az ilyen felsők durván kövéríteni szoktak. HA megfigyeled, abban a felsőben sokkal teltebb mint az eredeti ruhájában...

ha nem széles a vállad, akkor a félvállas felsők, esetleg a mell alatt megkötött ingek, felsők.

[link]

2012. ápr. 23. 15:37
 6/13 anonim ***** válasza:
De figyelj: ezek a denevérujjú pólók azért jók, mert nem emelik ki aze mber háját, pont hogy a teltebb nőkön előnyösebb.
2012. ápr. 23. 15:38
 7/13 anonim ***** válasza:

Utolsó:

A csaj a lila pólóban kb +10 kg a fehér felsőhöz képest.

Régen én is azt hittem, amit te... Ugyanezek az adataim pont, mint a kérdezőnek, és nem veszem fel már ezeket a felsőket, mert a saját szememmel látom a tükörben, hogy kövérít, másrészt semmi derekam nincs benne....

2012. ápr. 23. 16:04
 8/13 anonim ***** válasza:
*-* Igazad van.
2012. ápr. 23. 16:23
 9/13 anonim ***** válasza:
Előző vok: csak van egy ismerősöm, aki elég nagy darab, és neki kifejezetten jól áll az ilyen fazonú felső, azért írtam.
2012. ápr. 23. 16:34
 10/13 anonim ***** válasza:
ma 13:04 Igen azt hordok. Miért, baj?
2012. ápr. 23. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!