Hogyan öltözködjem ha teltebb vagyok mint kéne?
Figyelt kérdés
165 cm és 67kg körül vagyok, azt mondják csinos vagyok,de én nem így látom mert igaz sokat takar a ruha, de néha a ruha alól is elő buggyan a hasamon a hájam,és oldalt is.Mesztelenül tragikusan nézek ki nagyon narancs bőrös vagyok és össze is ér a combom szoknyában nem is merek lenni harisnya nélkül mert menni sem tudok ha összeér a combom. Próbáltam már diétázni is siker nélkül. túl vagyok 1 szülésen is már.Hogyan öltözködjek? Ha bőt veszek fel úgy nézek ki mint 1 trampli, ha meg passzosat akkor meg virít a narancsbőr.2012. ápr. 23. 12:22
1/13 anonim válasza:
Nekem pont ekkora a méretem, súlyra és magasságra is. :D Mondjuk én fiú vagyok, de azt ajánlom, hogy öltözködj lezseren és kényelmesen. Ne a divatot hajtsd folyton! Van nekem két sötét tunika felsőm, ami soha nem megy ki a divatból, ahhoz szoktam felvenni cicanadrágot amikor jó idő van, suliba is teljesen okés.
2/13 anonim válasza:
Előttem lévő te cicanadrágot és tunikát húzol fel fiú létedre?
3/13 anonim válasza:
Első, te komolyan tunikát meg cicanadrágot hordasz??
4/13 anonim válasza:
[link] Esetleg valami ilyesmit.
5/13 anonim válasza:
utolsó: te megnézted azt a képet rendesen? Az ilyen felsők durván kövéríteni szoktak. HA megfigyeled, abban a felsőben sokkal teltebb mint az eredeti ruhájában...
ha nem széles a vállad, akkor a félvállas felsők, esetleg a mell alatt megkötött ingek, felsők.
6/13 anonim válasza:
De figyelj: ezek a denevérujjú pólók azért jók, mert nem emelik ki aze mber háját, pont hogy a teltebb nőkön előnyösebb.
7/13 anonim válasza:
Utolsó:
A csaj a lila pólóban kb +10 kg a fehér felsőhöz képest.
Régen én is azt hittem, amit te... Ugyanezek az adataim pont, mint a kérdezőnek, és nem veszem fel már ezeket a felsőket, mert a saját szememmel látom a tükörben, hogy kövérít, másrészt semmi derekam nincs benne....
9/13 anonim válasza:
Előző vok: csak van egy ismerősöm, aki elég nagy darab, és neki kifejezetten jól áll az ilyen fazonú felső, azért írtam.
10/13 anonim válasza:
ma 13:04 Igen azt hordok. Miért, baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!