Fürdőruha javítással próbálkozott már valaki? (gumirész)
Figyelt kérdés
Van néhány régi kedvenc, meg kaptunk gyerekre valót is, de szinte mindnek rossz a gumija.Elöregedett. Arragondoltam kibontom, amivel még nem is lenne gond, de nem tudom milyen gumi lenne jó hozzá és mivel varrhatnám oda. Van gépem, de síma háztartási ,csak cikkcakkot tud, meg sima egyenest.2009. jún. 21. 15:41
1/2 anonim válasza:
nagyon egyszerü,bontsd ki, vedd ki belöle a gumit és ugyanolyan gumit vegyél be,mérd le körbe a méretét és természetesen egy picit hosszabb gumit vegyél! aztán még ne tedd bele a gumit csak ugy simán varrd körbe a szélénél és legvégén tégy egy biztostüt a gumi végére és huzd be a naciba! és azután lehet összvarrni egybea derékon! huuu remélem érthetö voltam,igy nehéz leirni!FH
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már csak az érdekelne, hogy kell-e valami selyemszál vagy nem tom mi a neve amolyan nyúlós cérna a varráshoz?
már kibontottam, elég macera volt, remélem a végeredmény jó lesz!
2009. jún. 21. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!