Festett fekete hajamba szeretnék sötétbarnás tincseket, hogy ne legyen ilyen "unalmas" Hogy tudnám ezt megcsinálni otthon? Valaki probálkozott már ilyennel? Szerintetek jol nézne ki?
Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 20:07
1/5 A kérdező kommentje:
Képeket is linkelhettek.
2010. jan. 16. 20:11
2/5 anonim válasza:
azt le kellene szivatni.Amivel én a helyedben nem próbálkoznék otthon.
3/5 anonim válasza:
Régebben én is csináltam magamnak otthon. Igaz,én szőke melírokat. Vettem melírsapkát,hajszál kihúzót,szőkítőport és olcsóbb is,gyorsabb is volt,mint a fodrásznál. De fekete haj esetében erre nem vállalkoznék,mert nem biztos,hogy olyan színű lesz az eredmény,amilyet szeretnél!
4/5 anonim válasza:
A sötétbarna nem fog kitűnni a feketéből! Nekem is fekete hajam van, én világosbarna melírt akartam bele régebben, le kellett szívni. Valami egészen ocsmány lett a végeredmény, (kb. vöröses-barnás szőke, de olyan parketta színű :)) a hajam végét alig lehetett kivilágosítani, mivel évek óta mindig festve volt, ráadásul tönkre is ment, minden fésülködésnél tele volt a mosdókagyló félig letört hajszálakkal... ja és fodrász csinálta... Szerintem otthon semmiképp se próbáld meg.
5/5 A kérdező kommentje:
Oksa,köszi mindenkinek :) még jöhetnek válaszok.
2010. jan. 18. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!