Sotet barna hajbol, ha szoket akarok, az nagyon tonkre teszi a hajat? Ki probalkozott meg ezzel?
Figyelt kérdés
2010. okt. 17. 20:19
2/4 anonim válasza:
nekem fokozatosan lett festve szőkére...eléggé tökrement...de vékonyszálú a hajam, szóval szerintem akinek vastagszálú, vagy nem az a gyenge, akkor megfelelő ápolással szép marad:)
szóval ez a hajad minőségétől is függ:)
ja és azt is ajánlom, hogy vedd figyelembe, hogy mennyire sötétek az eredeti színeid, ha mindened, vagyis a szemed, szemöldököd, bőröd sötét, akkor nem biztos, hogy jól áll...persze ez is egyénfüggő, mert ott van shakira, neki pl. jól áll, pedig szép sötétbarna a szeme...ha viszont világos a szemed, meg minden, akkor biztosan tök jól áll:)
ezt csak úgy mellékesen írtam, ha nem baj:)
ha szeretnéd festesd be, mert lehet hogy nagyon jól áll:)
remélem segítettem:)
3/4 anonim válasza:
1. vagyok. nekem is vékonyszálú a hajam. első lépésben vettem aranybarna hajfestéket, hét meg sem látszott, aztán gondoltam hogy akkor durr bele a lecsóba, vettem palette XXL-t, amin azt írják, hogy még a sötétbarnából is szőkét csinált. és tényleg! bár volt egy narancssárgás folt a frufrumnál, szóval egy hét sem telt bele és én újrafestettem, és annyira hullott a hajam, mint egy normális hajmosásnál...
4/4 A kérdező kommentje:
Koszike a valaszokat!!! Nagyon aranyosak vagytok h irtatok :) Amugy en szoke vagyok es most azon gondolkodom h befestem a hajam baranara,de felek attol,h nem fog jol allni.Ezert kerdeztem meg,hogy nehez lenne e vissza festeni szokere,h nagyon tonkre tenne e a hajam... Na de asszem kiprobalom a barnat! :) aztan ugyis visszaszokitem egyszer!Akkor kiprobalom a Ti modszereiteket :)
2010. okt. 19. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!