Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy áll rajtam ez a ruci? (KÉP)

Hogy áll rajtam ez a ruci? (KÉP)

Figyelt kérdés

egyébként ez hétköznapi viseletre megfelel???

Cica nacival/leggingsel hordanám+ balerina cipő úgy jó??

[link]

2012. ápr. 19. 20:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
cicanacival szerintem semmiképp,és az az öv se nagyon kéne bele
2012. ápr. 19. 23:28
 12/27 ívy1 ***** válasza:
53%
Mint ahogy előttem leírták,fura látvány ezzel a melltartóval,de amúgy egész jó. Rakj fel egy olyan képet amin nem pántos melltartó,és cicanaci van rajtad.
2012. ápr. 20. 10:55
 13/27 anonim ***** válasza:
84%
Én inkább harisnyával venném fel, mint cicanacival, és inkább egy magassarkúval, mint balerinával, úgy ízlésesebb lenne, úgy gondolom. De én az övet levenném róla, mert indokolatlan, hogy fekete szoknyarészhez miért barna övet húzol, szerintem cseppet sem illik sem a színében, sem anyagában, sem stílusában a ruhához.
2012. ápr. 20. 11:28
 14/27 A kérdező kommentje:
az övet hozzáadják akkor a tervező az ízlésficamos, máskülönben nem vagyok sem vak sem hülye nem azt a melltartót venném fel hozzá csak mikor próbáltam akkor épp az volt rajtam XD
2012. ápr. 20. 11:42
 15/27 anonim ***** válasza:
86%

ordít róla, hogy kínai boltos, de ahhoz képest ki lehet hozni belőle valamit. egy fekete középvastag harisnya és egy magassarkú és csinos leszel benne, de az övet tényleg felejts el, keress hozzá egy feketét, ha mindenképp akarsz övet.

Mellesleg megjegyzem: az öveket nem azért adják a kínaiban a ruhákhoz, mert hozzájuk illik, hanem, mert a tavalyi és tavalyelőtti szezonból kimaradt 30 millió övvel valamit kell kezdeni, ezért már lassan a bugyikhoz is az jár.

2012. ápr. 20. 12:03
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt a rucit sehogyan se vedd fel.
2012. ápr. 20. 12:46
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
A ruha egész szép,de nem a te alakodra tervezték. Ehhez a ruhához kisebb mell kéne,vékonyabb vállak,és kisebb pocak. Nem azt mondom,hogy dagadt vagy,de ez a ruha tényleg nem előnyös neked. Ennek alul is el kéne állnia egy kicsit, nem ráfeszülni a combodra. Szerintem ne vedd meg/fel.
2012. ápr. 20. 13:46
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Borzalmas az öv színe, se a feketéhez, se a rózsaszínhez nem megy. Cicanadrággal meg ne vedd fel, nem fog elkülönülni, hogy hol kezdődik a ruha és az úgy röhejes, inkább áttetsző harisnyával.

Amúgy meg nem áll jól, rossz a szabása és nem is a te alakodhoz való. Nem az a kategória, amitől mindjárt hányok, de azért feltűnően rossz, biztos észrevennélek ha elmész ebben mellettem és megjegyezném magamban, hogy nem volt jó döntés.

2012. ápr. 20. 14:34
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
egyetértek az előttem szólókkal. egyáltalán nem illik rád ez a ruha, szörnyen mutatsz benne, pedig alapból jól nézhetsz ki a kép alapján, de ez a ruha nem áll jól neked. vehetsz fel hozzá akármit, sehogy nem fog jobban állni. nem bántani akarlak, csak megkímélni a gúnyos tekintetektől.
2012. ápr. 20. 17:34
 20/27 anonim ***** válasza:
nem áll jól.
2012. ápr. 20. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!