Hogy áll rajtam ez a ruci? (KÉP)
egyébként ez hétköznapi viseletre megfelel???
Cica nacival/leggingsel hordanám+ balerina cipő úgy jó??
kvittagirl válasza:
hát szerintem leggingsel meg balerinával szörnyű lenne ez a ruha..alapból olyan furán áll rajtad,nem tudom..
az eladó hölgy mondta hogy cicanacival hordható na és ha már benne vagy a divatvilágában akkor mond mivel lehet hordani???
Na, az a ruha akkor lenne jó, ha á' vagy egyszínű fekete lenne; vagy bé' vonalkövető fazonja lenne, tehát nem lenne buggy a pocid felett, és nem feszülne rá a pocidra, lejjebb pedig egy kicsit elállna.
Így bögyösít, pedig nem kéne jobban, a szabás is mindent megmutat, amit nem kéne, és rossz helyen van benne a bőség is.Szóval..
Ha nem vetted meg, akkor hagyd is ott!
Hát...ott fent a melltartórésznél katasztrófa,pánt nélküli melltartót ajánlok és ne látszódjon ki a többi része sem a melltartónak + az övet valahogy igazítsd meg,mert ez így borzalom.Ha cicanacit vagy leggingset veszel fel hozzá,hát...nem ajánlom,igen szarul fogsz benne kinézni!Gondold át,nem kell mindig az eladókra hallgatni,mert feljebb azt írtad. ! :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!