Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfi testszínű 20den harisnya...

Férfi testszínű 20den harisnyanadrágot hol lehet kapni?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 18. 10:18
 1/5 anonim válasza:
ha találsz írd meg nekem is légyszíves.Engem is nagyon érdekel.Én ahogy látom férfiaknak ilyet nem adnak el sajnos magyarban.Ha férfi vagy,akkor fagyjál meg,ez van az elmaradott magyarországon.ha megoldást keresel vegyél fel nőit,én is most már azt fogom,bárhogy is fognak rám nézni a női eladók az üzletben.
2012. ápr. 18. 13:38
 2/5 anonim válasza:
2012. ápr. 19. 07:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs sok különbség. És "nőit" mindenhol kapsz.
2012. ápr. 19. 15:19
 4/5 anonim válasza:
A férfi nylonharik méretezése más, ha nőiből 5-öst hordassz, férfiméretezésben a 4-es elég. a HDi ben kapsz, ha mindenáron férfit akarsz. én harisnyaboltban szoktam venni, és nem érdekel,hogy mi van ráírva!
2012. máj. 14. 20:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem a 4-es elég nagy szokott lenni. (190cm/85kg)

De ez a szabásától is függ! Van amiből a 3-as jó. Van egy-két márka, azt hordom. De 20-ast nem szoktam, legalább 40-50 Den-est, barnát vagy feketét.

2012. szept. 1. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!