Hol veszed leggyakrabban a ruháidat? (leginkább a 12-25 éves kategóriát kérdezném)
Figyelt kérdés
L172012. ápr. 16. 17:07
21/29 anonim válasza:
De jó, hogy itt az emberek 90%-a a elég drága boltokban vásárol,de ha látnánk a ruhatárukat, nem hiszem,hogy a +10 ezer ft-os felsők meg nadrágok sorakoznának kifelé.. Na mindegy :)
Én általában kínaikban, vagy kisebb butikokban, márkás ruhát csak akkor veszek, ha valamilyen alkalomra kell.
17/l
22/29 anonim válasza:
Pedig hidd el tényleg a legtöbb márkás boltokban veszi a ruháját (tapasztalat), természetesen a szülők pénzéből.
23/29 anonim válasza:
Nekem minden boltnak más ruhadarabjai jönnek be :) Pl. nadrágot csak Tallybann, kabátot csak Bershkában, felsőt általában Tallyban vagy Zarában, táskát csakis Mangoban, kiegészítőket mindig H&Mben :D Meg még nadrágot néha Pull&Bearben, mivel nincsenek horror áron és többnyire tök jók :) Stradivariusba általában csak teszek egy kört, szerintem drága, és nem nagyon van olyan ruha, ami bejönne..
25/29 anonim válasza:
ma 20:33!
Ezek mióta drága boltok?:D Kicsit el vagy tévedve:)
26/29 anonim válasza:
New Yorker,H&M,Pull&Bear,Zara,Benetton,Peek & Cloppenburg,Levis meg hasonlók.. 13/L
27/29 anonim válasza:
PPT,Mimi,Felicia,ritkan a kinaibol es van amikor a piacrol vagy kis uzletekbol.
14\L
28/29 anonim válasza:
New Yorkerk,Takko,C&A ..és ha akció van Intersport,Playersoom,.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!