Lányok, mi az amit a leggyakrabban kerestek/vesztek (vennétek) a neten?
Én ilyen ruhát-cipőt biztos, hogy nem vennék, túl deformált vagyok ahhoz, hogy az adott méret minden esetben rám jöjjön.
Úgyhogy maradok csak a kiegészítőknél: gyűrűk, karkötők, nyakláncok, fülbevalók, öv, táska.. ilyenek.
Amit eddig a leggyakrabban rendeltem neten, az nálam is a könyv volt, illetve műszaki cikkek.
Ruhát, cipőt, semmiképpen nem rendelnék neten anélkül, h felpróbálnám. Esetleg úgy, h boltban felpróbálom az adott modellt, és utána rendelem meg neten (ha mondjuk úgy olcsóbb) a megfelelő méret ismeretében.
Én úgy szoktam hogy -
HAJ: nekem rövid tépett hajam van és felszoktam tupírozni, És szemembe lóg.
FELSŐ: szíínees *-* tök8 hogy mi csak színes legyen.
NADRÁG: feszülős, cicanadrág vagy leopárd mintás.:)
CIPŐ: converse ~
___
KIEGÉSZÍTŐ: csomó ékszer, gumióra, Divatszemcsi.:d
és így ennyi o.O
Én a neten vettem már pár dolgot külföldről, és ami a barátaimnak is nagyon tetszett meg dicsérték abból adtam is el.
óra, karkötő, nyaklánc, gyűrű, smink
most veszek cipőt, de az elég húzós lesz ca. 18-20000 Ft...:(
Ha eladni akarsz akkor akkor lehetsz sikeres ha egy lány fejével gondolkodsz és tudod mi tetszik nekik, mivel ők lesznek a vevőid. Szerencsére csaj vagyok így nekem könnyű :D
könyveket. most is vennék egyet, de már legalább két hónapja nincs raktáron..
és a kiegészítőkben mindig biztos vagyok. felsőket kivételes esetekben, nadrágokat pedig soha nem veszek. a nadrágvásárlás alapból nagyon macerás, mert túl vékony a csípőm.
Én is lány vagyok, de én fiús, és barátnőim sincsenek, szóval nem nagyon tudom, hogy mostanában mi a menő. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!