A "stréberek" miért öltöznek ennyire bénán?
Úgy vettem észre hogy középiskolai öltözködést illetően vannak ilyen szintek: Akik nagyon görcsösen követik a divatot, akik nem követik annyira a divatot, max egy-egy dolgot ki csípnek belőle és keverik a saját ízlésükkel, akik teljesen egyszerűen öltöznek, és akik borzasztó szarul.
Általában ezek az ilyen nagy stréberek. Nem veszik észre magukat hogy mennyire bénán néznek ki? Szerencsétlenek szinte már röhejesek annyira szarul öltöznek össze. Komolyan nincs semmi igényük?
A kérdés az öltözködési szokás miértjéről szólt nem arról hogy mi a távlati előnye annak ha valaki stréber.
Szerintem azzal van összefüggésben hogy a stréberek közt arányaiban több a visszahúzódóbb ember azaz a társasági életük is szürke ezáltal nem is foglalkoznak annyit a divattal.
És most ne kezdje el nekem senki bizonygatni légyszíves hogy ő bizony milyen szociális annak ellenére hogy stréber mert nem általánosítottam, akinek nem inge...
Jah és stréberezésből ritkán jön ki jól az ember ezt jegyezd meg:D
Én egyszer megtettem ezt szüleim előtt, évek múltán is felhozták ezt hogy bezzeg a strébernek mégis jobb jegyei vannak stb:)
A kérdezőnek részben igaza van. Tényleg vannak olyan okostojások, akik olyan ízléstelenül tudnak felöltözni,hogy az ember már csak nevet rajta. Van egy osztálytársam, kiköpött ugyan ilyen.. és ott már nem lehet azt mondani, hogy nincs pénz. De egyszerűen gusztustalan amit csinál. Nem szoktam megszólni,ki hogyan öltözik,de ő kitűnik a sorból. A hátrányos testrészeit hangsúlyozza ki,pirossal festi a szemét stb....
Viszont másik osztályokban,az ugyan ilyen fiúk úgy öltöznek,mint aki meleg.. rózsaszín V nyakú póló, csőgatya,tornacipő, vagy kockásing,lenyalt haj.. az se jobb.
Nem lehet mindenkinek megfelelni!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
És vannak olyanok akiknek jól áll ez vagy az, ami éppenséggel másnak nem!
Mivel tini vagyok, nem szeretem ha a tiniket szidják és becsmérelik!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!