A "stréberek" miért öltöznek ennyire bénán?
Úgy vettem észre hogy középiskolai öltözködést illetően vannak ilyen szintek: Akik nagyon görcsösen követik a divatot, akik nem követik annyira a divatot, max egy-egy dolgot ki csípnek belőle és keverik a saját ízlésükkel, akik teljesen egyszerűen öltöznek, és akik borzasztó szarul.
Általában ezek az ilyen nagy stréberek. Nem veszik észre magukat hogy mennyire bénán néznek ki? Szerencsétlenek szinte már röhejesek annyira szarul öltöznek össze. Komolyan nincs semmi igényük?
Ahogy gondolod. :)
Szerencsére nekem teljesen mindegy, hogy mi a véleményed rólam.
Ja, és lehet, hogy stréber voltam (a te felfogásod szerint legalábbis), de legalább megtanultam valamennyire helyesen írni, amit te - sajnálatos módon - nem mondhatsz el magadról.
És a szövegértési képességeiddel se nagyon tudsz sajnos dicsekedni, tekintve, hogy még az sem tűnt fel, hogy én semmit nem állítottam: nem mondtam, hogy a Kérdezőnek nincs igaza, csak azt, hogy ezt majd csak később, visszatekintve lehet eldönteni.
Milyen jó hogy te ilyen okos vagy...hát persze hiszen kis lúzer voltál:)...és mi van akkor ha valaki szeret bulizni pasizni és piálni?..most kell kiélni magamat nem 30 évesen:)
egyéként este 11kor hova írjak neked helyesen?
1. Én egyetlen egy szóval sem mondtam, hogy bárkit is lenéznék, megint csak nem tudsz értelmezni. De lehet, hogy ez is az este 11 óra hibája?
2. Érdekes gondolat, hogy csak a napnak bizonyos szakában kéne helyesen írni...
3. Ha arra vagy büszke, hogy nagy a szád, és bunkón viselkedsz, akkor ehhez csak gratulálni fogok. Természetesen ettől még kívánom, hogy legyél sikeres és boldog az életben, gratulálok az iskolához, és remélem, hogy később is jól alakulnak a dolgaid.
4. Már mondtam ezt is: ha szerinted én lúzer vagyok, akkor az biztosan így van. Miért is tévednél?
Na, jó éjt, én nem vitatkozom veled tovább.
Ez hülyeség.Én is stréber voltam.De úgy öltözködtem hogy 1x hazaküldtek az iskolából hogy öltözzek át.Megbotránkoztató volt a külsőm.Igazi lázadó voltam de kitűnő tanuló , ezért a szüleim nem szólhattak bele a kinézetembe.Szörnyű tini voltam elismerem , volt hogy majdnem kicsaptak az iskolából de nem tehették mert túl jó tanuló voltam.Dohányoztam , gyakran alkoholt fogyasztottam.Mindenkivel bunkó lekezelő voltam.Azért küldtek 1x haza mert túl rövidnek találták a szoknyámat , persze én nem mentem haza.
És igen voltak a tipikus "szürke" stréberek akik nagyon slamposan öltözködtek , én nem tartoztam soha közéjük.Ők elvoltak a saját világukban.Engem sosem csíptek pedig azonosak voltak az eredményeink.
Ma már elvégeztem egy egyetemet és külföldi munkahelyem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!