Lányok milyen stílusotok van, mi a jellemző rá?
F&F-es felsőim vannak, egyszerűek, letisztultak, csinosak, nadrágjaim szűk szárúak, fekete vagy farmer. Szeretem az oxford cipőket, van egy fekete és egy barna, van 2 fekete magassarkúm.
17/L
Nőies.
Általában barna, bézs vagy színes ruhákat választok.
Szeretem a mintákat, a csipkét, a retrot.
Szivem szerint felvásárolnám a pimkiet, vagy a h and m-et :)
szűk nacik,hasított farmer,szűk felsők,ált fekete, rózsaszín,fehér színekben,de más színűek is vannak
tally weijl-es ruhám van legtöbb
Divatosabb punk rocker. Farmer vagy fekete csőgatya megfelelően szétszaggatva, általában valami fekete póló(nem együtteses), de szeretem még a vörös felsőket is. Hidegebb időben acélbetkós bakancs, most tornacipő. Nyáron fekete saru. Rövid fekete bőrkabátot hordok. Szeretem a cicás kiegészítőket, kedvenc márkám Emily the strange, de még Hello Kitty-t is bírom, amiért rendre körberöhögnek. Sokszor hordok angol vagy amerikai zászlós dolgokat és keresztbe csíkos felsőket. A hajam hosszú, nincs fazonra vágva, nincs festve. A sminkem nem valami vad, teljesen átlagos legtöbbször.
[link] 16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!