Hol vettétek a nyári cipőtöket?
ma délelőtt mennék el újra nézni :)
annyi szépet látok az utcán! azok a különleges pántozású bőrszandálok, vagy méginkább azok amiket hosszú bőrrel kell a bokádhoz kötni saruk, saruk...
ha hasonlótok van, segítetek?
én is venni akarok,csak kicsit nagyok az igényeim.csupa idióta színű,(pink,neon,lila..)holdjáró,csili-vili van mindenütt...a balerinacipő meg nekem nem jön be..szóval nehéz..
én most a Deichmann-t akarom megnézni,láttam jókat a katalógusában!!:)
jaa, ja, pontosan..:D
ahogy így mst megnéztem a katalógusukat, tényleg vannak szépek.
asszem majd én is benézek egy olyanba. köszi:)
hú, tényleg van egy-két szép!
de úgy hiszem annyira nem illenek hozzám szerencsére, jó borsos az áruk..legalábbis a mostani keretemhez képest. :D
köszönöm neked is :)
majd szólj,h milyet vettél,hol,mennyiért,ha van kép is,akkor azzal:D
köszi:)
szia,
olyan "saru sarut" tényleg nehéz találni, én tavaly nyáron egy vásáron vettem, 3000 ért. kézi készítésű, és tényleg az a nagyon hagyományos, egyszerű, kézzel varrott talprész+bőr szalag. ilyet boltban nem árulnak:) legalábbis még sosem láttam. nemrég vettem egy gladiátor szandált a deichmannban, most ezt a kettőt hordom felváltva. a h&mben is láttam fonott, fekete gladiátort, nagyon szépen nézett ki.
szia!
igen arra az igen egyszerűre gondolok én is, egynéhány pánt és az a cipő.. vásár..! milyen jó lenne egy olyanba eljutni.
h&m, majd oda is elbóklászom akkor:) köszi)
most voltam a mammutban, körbejártam asszem, de nem nagyon láttam.. a vagabondban voltak szépek tényleg! meg a promodban egy nagyon szép szandál még, kék és három virág volt ott végig a lábfejeden hüh nagyon szép volt, csak nem egy mindennaprafelveszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!