Mit vettetek fel a szalagavatótok utáni osztálybuliba? és szerintetek mennyi lenne ennek a ruhának az ára?
nem tudom hogymire készüljek,elegánsabb koktélruha kell vagy sima egyszerű ruha is megfelel?? és ez a ruha tetszene nekem:
megtudnátok mondani hogy mennyi lenne a vám? meg stb,? és hogytélleg ezt a ruhát kapnám ezt?? most rendeltem egy ruhát de sajna teljesen más ruhát kaptam :S
"és szerintetek mennyi lenne ennek a ruhának az ára?"
Ár, amely tartalmazza a következőt: Szállítás 3 314 Ft
£9.98
Most akkor erre a kérdésre miért volt szükség?
Amúgy koktélruhában mentem, szerintem ez a ruha is jó lesz, de osztálytársaidnál kérdezz körbe, hogy mennyire terveznek kiöltözni, mrt ciki ha túl vagy alulöltözöl.
köszike
a vámra gondoltam
"ciki, ha túl, vagy alulöltözöl" pffff :) értelmes vagy.
szép ez a ruha. amire meg mész, totál jelentéktelen. ne verd magad nagy költségbe, fél év és nem is fogsz rá emlékezni.
neked is tetszik?? :D
és szerintetek miylen méret kellene nekem ha 172 cm magass és oylan 53 kg vagyok?? mert azt olvastam hogy el van méretezve mivel a japán nők ugye sokkal vékonyabbak.
""ciki, ha túl, vagy alulöltözöl" pffff :) értelmes vagy."
Úristen, te hülye vagy, ebben a mondatban mi volt kifogásolható?:D Tökéletesen igaza volt:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!