Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vettetek fel a szalagavató...

Mit vettetek fel a szalagavatótok utáni osztálybuliba? és szerintetek mennyi lenne ennek a ruhának az ára?

Figyelt kérdés

nem tudom hogymire készüljek,elegánsabb koktélruha kell vagy sima egyszerű ruha is megfelel?? és ez a ruha tetszene nekem:

[link]

megtudnátok mondani hogy mennyi lenne a vám? meg stb,? és hogytélleg ezt a ruhát kapnám ezt?? most rendeltem egy ruhát de sajna teljesen más ruhát kaptam :S

2011. okt. 3. 22:02
 1/9 anonim ***** válasza:
nekem most lesz novemberben a szalagavatóm, és én egy koktélruhát fogok valószínűleg felvenni a bulira :) de abba menj,amiben jól érzed magad..egyébként szerintem gyönyörű ez a ruha..!! :)
2011. okt. 3. 22:11
 2/9 anonim ***** válasza:

"és szerintetek mennyi lenne ennek a ruhának az ára?"

Ár, amely tartalmazza a következőt: Szállítás 3 314 Ft

£9.98

Most akkor erre a kérdésre miért volt szükség?

Amúgy koktélruhában mentem, szerintem ez a ruha is jó lesz, de osztálytársaidnál kérdezz körbe, hogy mennyire terveznek kiöltözni, mrt ciki ha túl vagy alulöltözöl.

2011. okt. 3. 22:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Az osztályban beszéljétek meg ezt. Mi például egyáltalán nem öltöztünk jobban ki, mint egy sima bulira, egy csillogós topot vettem fel és egy farmert.
2011. okt. 3. 22:26
 4/9 A kérdező kommentje:

köszike

a vámra gondoltam

2011. okt. 3. 22:31
 5/9 anonim ***** válasza:

"ciki, ha túl, vagy alulöltözöl" pffff :) értelmes vagy.

szép ez a ruha. amire meg mész, totál jelentéktelen. ne verd magad nagy költségbe, fél év és nem is fogsz rá emlékezni.

2011. okt. 4. 11:32
 6/9 anonim ***** válasza:
úúú, ez a ruha 10!
2011. okt. 8. 11:24
 7/9 A kérdező kommentje:

neked is tetszik?? :D

és szerintetek miylen méret kellene nekem ha 172 cm magass és oylan 53 kg vagyok?? mert azt olvastam hogy el van méretezve mivel a japán nők ugye sokkal vékonyabbak.

2011. okt. 8. 16:43
 8/9 anonim ***** válasza:

""ciki, ha túl, vagy alulöltözöl" pffff :) értelmes vagy."

Úristen, te hülye vagy, ebben a mondatban mi volt kifogásolható?:D Tökéletesen igaza volt:D

2011. okt. 8. 16:59
 9/9 anonim ***** válasza:
semmi, csak minősíti ezt a felszínes és sekélyes korosztályt.
2011. okt. 8. 20:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!