Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit jelent az, ha egy csaj...

Mit jelent az, ha egy csaj minden nap kiöltözve, elegánsan jár?

Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 19:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
41%

iostreamke

Azért világosítottalak föl, hogy tanulj meg olvasni mert ne jelents ki valamit úgy aminek csak a felével vagy tisztában! Tovább folytatódott a mondat, hogy esetleg ha valakinek úgy tetszik egy farmer VAGY más nadrág! Tehát nem csak egymagában egy farmer volt leírva!

És szerintem amiket eddig leírtam, és ahogyan leírom abból is kiderül, hogy egyáltalán nem vagyok ostoba! Ne ostoba libázz engem le, mert csak saját magadat minősíted, te primitív bunkó!

2012. márc. 26. 13:43
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Azért odabiggyesztettél egy "te primitív bunkó"t. :DD

Kérdésre válaszolva, semmi extrát nem jelent számomra, csak azt, hogy szeret elegánsan megjelenni az illető lány.

2012. márc. 26. 14:46
 23/24 iostream ***** válasza:
60%
Az a sok felkiáltójel, az, hogy még mindig nem érted, miről van szó, hogy egyre jobban felfújod magad, nos ez mind arra utal, hogy de, te ostoba vagy. Törődj bele, nem lehet mindenki intelligens.
2012. márc. 26. 14:49
 24/24 anonim ***** válasza:
15%

Dehogy idegesítem fel magam!:)) Egy ilyen semmitmondó emberen mint, te?! Ugyan már!

Igen, valóban nem lehet mindenki intelligens, mint ahogy te sem vagy az, de szerencsére én igen! :)

2012. márc. 26. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!