Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit jelent az, ha egy csaj...

Mit jelent az, ha egy csaj minden nap kiöltözve, elegánsan jár?

Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 19:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Mit értessz kiöltözés alatt? Úgy értem milyen ruhadarabokat?

16/f

2012. márc. 25. 19:59
 12/24 A kérdező kommentje:
magassarkú,farmer vagy elegáns naci,normális felső, +kiegészítők
2012. márc. 25. 20:02
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mit jelent? Ezt szereti, ilyen egyszerű.

Én is csinos felsők, tunikák, blúzok, szép szoknyák, nadrágok pártján állok, de a magassarkú nálam nem alapkellék. Ennek ellenére, velem előfordul, hogy csak egy sima farmert kapok fel egy lazább pólóval és sportcipővel és sosem szóltak le érte.

Igazából a legfontosabb, hogy tudjuk, hogy hol, mikor mit illik viselni.

16/L

2012. márc. 25. 20:27
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

első. Ebből a hozzászólásodból az jön le (azért mondom így mert egyáltalán nem biztos hogy ilyen vagy) hogy egoista vagy, felvágsz a pénzeddel, ,lenézed azokat akiknek nem a külső az első stb. ez igy UNDORITO már bocsi.

A kérdésre válaszolva. Szerintem ha farmer egy elegáns felsővel meg magassarkúval van rajtad az még nem kiöltözés, szóval egyáltalán nem jelent semmit, csk h adsz magadra...nincs ebben pláne.

2012. márc. 25. 21:02
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy igényes magára.
2012. márc. 25. 21:10
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is mindig csinosan vagyok, pl. farmer, magassarkú (vagy laposabb balerina), csinos pulcsi, blézer vagy szövetkabát.

Nincs pénzem, és vannak ruháim a turiból is, de mindig csinosat veszek és jó minőségűt. Smink az alap nálam is.

30N

2012. márc. 25. 21:15
 17/24 anonim ***** válasza:
59%
ma 21:02 Nagyon jó hogy megemlítetted, hogy lehet, hogy egyáltalán nem így van, mert nem is így van! Nem vagyok egoista soha életemben nem is voltam! Nem vágok föl a pénzemmel, honnan veszed, hogy gazdag vagyok egyáltalán? És nem néztem le soha életemben senkit! Lehet, hogy volt valakiről véleményem,és nem jót gondoltam róla, de soha nem bántottam meg senkit, illetve nem szólogattam be. Nagyon rossz emberismerő lehetsz, ha ezt szűrted le, mert sosem voltam ilyen! Én csupán azt mondtam el, hogy milyennek kéne lennie egy nőnek, és hogy szerintem mik az alap dolgok egy nőnél, hogy valaki csinos szép és elegáns legyen! Tény, hogy utálom és nem értem az olyan embereket akiket szutyoknak tartok, hogy sem nem adnak magukra,nincs rendben a hajuk,körmük, nem öltözködnek csinosan, és nem sminkelnek! Nyilván nem azokra értem akiknek kenyérre nincs pénzük! Hanem az olyan emberekre is pl. akik tele vannak pénzel de szutykosan szakadt ruhákban járnak, de inkább nyaralni mennek 50-en helyre, meg 3 kocsit vesznek mert ők arra költenek. És azokra a "nő"-re akik tényleg úgy mennek mindenhova, hogy szutyik, és tényleg nem adnak magukra.
2012. márc. 25. 21:50
 18/24 iostream ***** válasza:
50%
Azért az humoros, amikor a kiöltzés és a csinos fogalmába nektek a farmer simán belefér.
2012. márc. 25. 22:43
 19/24 anonim ***** válasza:
61%

Utolsó! Tanulj meg olvasni!

A kérdező kommentje:

magassarkú,farmer VAGY elegáns naci,normális felső, +kiegészítők

Különben meg egy divatos,szép farmer magassarkúval meg szép csillogós fölsőkkel, kiegészítőkkel igenis lehet elegáns!

2012. márc. 26. 07:22
 20/24 iostream ***** válasza:
63%

"Utolsó! Tanulj meg olvasni!

A kérdező kommentje:

magassarkú,farmer VAGY elegáns naci,normális felső, +kiegészítők"

Tehát szerinted ebben nincs benne a farmer, és én tanuljak meg olvasni. Nincs több kérdésem. Ostoba liba.

2012. márc. 26. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!