Mit jelent az, ha egy csaj minden nap kiöltözve, elegánsan jár?
Mit értessz kiöltözés alatt? Úgy értem milyen ruhadarabokat?
16/f
Hogy mit jelent? Ezt szereti, ilyen egyszerű.
Én is csinos felsők, tunikák, blúzok, szép szoknyák, nadrágok pártján állok, de a magassarkú nálam nem alapkellék. Ennek ellenére, velem előfordul, hogy csak egy sima farmert kapok fel egy lazább pólóval és sportcipővel és sosem szóltak le érte.
Igazából a legfontosabb, hogy tudjuk, hogy hol, mikor mit illik viselni.
16/L
első. Ebből a hozzászólásodból az jön le (azért mondom így mert egyáltalán nem biztos hogy ilyen vagy) hogy egoista vagy, felvágsz a pénzeddel, ,lenézed azokat akiknek nem a külső az első stb. ez igy UNDORITO már bocsi.
A kérdésre válaszolva. Szerintem ha farmer egy elegáns felsővel meg magassarkúval van rajtad az még nem kiöltözés, szóval egyáltalán nem jelent semmit, csk h adsz magadra...nincs ebben pláne.
Én is mindig csinosan vagyok, pl. farmer, magassarkú (vagy laposabb balerina), csinos pulcsi, blézer vagy szövetkabát.
Nincs pénzem, és vannak ruháim a turiból is, de mindig csinosat veszek és jó minőségűt. Smink az alap nálam is.
30N
Utolsó! Tanulj meg olvasni!
A kérdező kommentje:
magassarkú,farmer VAGY elegáns naci,normális felső, +kiegészítők
Különben meg egy divatos,szép farmer magassarkúval meg szép csillogós fölsőkkel, kiegészítőkkel igenis lehet elegáns!
"Utolsó! Tanulj meg olvasni!
A kérdező kommentje:
magassarkú,farmer VAGY elegáns naci,normális felső, +kiegészítők"
Tehát szerinted ebben nincs benne a farmer, és én tanuljak meg olvasni. Nincs több kérdésem. Ostoba liba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!