Hol tudom ezeket megvenni? *-*
Figyelt kérdés
[link] [ Aki bármelyiket is tudja az írja már meg hogy hol és kb mennyibe kerül..:)] Honlap linkje is megfelel.!:))2012. márc. 21. 15:36
1/4 ívy1 válasza:
Sajnos a kérdésre nem tudok válaszolni. Viszont ha jól sejtem a kor és a hasznos válasz százaléka alapján, az első válaszolóval már volt szóváltásom. Te alapból vagy ilyen,vagy félsz a lányoktól és azért ribizel le mindenkit?
2/4 anonim válasza:
Probald meg a shoebuy.com es a zappos.com oldalakat, ott tudsz valasztani cipo- szin/meret/fazon/stb alapjan. Bar nem tudom, hogy szallitanak-e Mo-ra.
Rucit az Amazonon/eBayen keresd, probald szukitheted a keresest szinre/ruha hosszra stb.
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
A körömlakk szerintem MAC lehet, a sminkcuccokat a Müllerben keresd s ehhez a magassarkúhoz láttam egy nagyon hasonlót vagy ugyanilyet a Deichmann-ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!