Szerintetek megéri ezeket a ruhákat, cipőket megvenni? Milyen árban vannak?
Márpedig pár napja volt róla kérdés még a kép is ez volt talán. Ott az volt hogy 7990 ft volt az ára. Ha nem is te voltál ....... Te 9500ért árulod 'áron jóval alul'... Ez hogy lehet?
Amúgy aukciós oldalakra azért járnak az emberek hogy OLCSÓN vásároljanak.... Nem 9500ért noname táskát.
En nezegetem neha a vaterat, de altalaban ebayen vasarolok, majd ami nem jo nekem, vagy eloben megsem annyira tetszik azt eladom vateran annyiert, amennyiert ebay-en vettem. Ez az esetek 90%-ban valoban nagyon jo ar es max 1 heten belul le is utok, de van, hogy meghirdetek valamit es 3 oran belul leutik.
Lehet, hogy te nem igy latod, de abszolut nem arulsz olcson a tobbiekhez kepest.
Mellesleg ez a kerdes meg inkabb tunik ingyenreklamnak, mint valodi kerdesnek.
Most oszinten!
Ezen a felson mi er 2000 forintot szerinted?
Vagy ezen az atmosphere felson 2500 forintot?
Es ezek ujak? Cimke hol van?
Sohasem hordtad? A masodik felsot hol vetted? A primarkban?
Eleve fogom a fejem, hogy vateran es turikban kiemelik az atmosphere-t es a george-t, mintha ez valami tuti marka lenne.
Az atmosphere konkretan a leheto legolcsobb primark nevu ruhazati aruhazlanc egyik markaja. Ez a felso ujonnan kerult ott max egy-masfel oranyi minimalberes munkaberbe. :D
A george pedig az asda nevu hiperszupermarket ruhamarkaja. szinten az uj ruhakert kernek ott el annyi zsetont, amennyiert itt hasznaltan probaljak nehanyan elpasszolni.
Erdemes korulnezni:
En annyit tudnek neked javasolni, hogy nezz korul, nezd meg, hogy mennyiert adogatjak el a hasonlo ruhakat, azutan probalj meg arat kitalalni.
Converse cipőt szerintem megéri nekem ilyen van november 15óta, első Converse cipőm http://www.youtube.com/watch?v=tF4xBlTWyjk&feature=channel_v..
következő ilyen lesz http://www.youtube.com/watch?v=lP4yBdYQ9TA aztán utána olyan ami itt van linkelt honlapon.
Rosszul írtam korábban... nem az 1. táskát kérdezted hanem ezt.... ami 7990 Ft volt eredetileg..... te 9500-ért adod hiperszuper áron alul... hahaha :)))))))
Drágán árulsz.
A vevők nem ennyiért szoktak vásárolni.
És egy korábbi válaszolónak igaza van.... egy Atmosphere vagy George felső eredetileg 3-4-5 font.... vagyis 1500 Ft körül van..... vicces, hogy sokszor a duplájáért árulják... használtan :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!