Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Most akarok venni pár cuccot,...

Most akarok venni pár cuccot, de nemtudom hol tudnám ezeket megvenni?

Figyelt kérdés
16/f Szeretnék venni majd egy térdnadrágot ami jól is néz ki, de ne legyen farmer, láttam már kockásat vagy egyszínű feketét, de nemtudom merre lehet kapni milyen boltban, akkor egy övet aminek a csatja olyan legyen ami jól néz ki nyáron és divatos.....nemtudom hol vannak ilyenek nekem csak sima téglalap alakú az övcsatom C&A-s azthiszem. Vagy még nyárra milyen ruha állna jól egy korombeli fiúnak?
2010. ápr. 8. 21:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Figyelj,ha nem szégyelsz piaci ruhákat venni akkor sárkány center,ázsia center stb:)Ott annyi választék van h csak na:)
2010. ápr. 9. 02:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Pólókat kilós turkáló. Háda tutijai szuperek, nagyon nagyon jó férfi pólók- pulcsik vannak. Tegnap vettem egy Zara vadi új férfi pulcsit, kb. 600 Ft- ra jött ki.

Mást nem garantálom, hogy találsz, de nagyon jó pólókat igen.

A barátom pl. Nikeban vett tavaly nyáron piros- fehér mintás bermudát, nagyon jól néz ki, 5000 Ft körül. De nagyon jó pasicuccok vannak a Springfieldben és a Reservedben is, korrekt áron.

És amit pólókon megspóroltál, el tudod költeni igényes sportcipőre, nadrágra.

2010. ápr. 9. 10:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is nézz be egy háda turiban, néha csak nézek, hogy a pasi cuccok mennyive minősgibbek, mint a nőiek, persze ez azért van, mert a nők sokan vannak, és hamar elkapkoják a márkás cuccokat.

Övre lehet kapni külön rátehető csatot, pl nyugati aluljáróban, rengeteg -féle van.

2010. ápr. 9. 11:48
 4/5 anonim ***** válasza:
ázsiai, kínai ott nagyon sok cucc van
2010. ápr. 9. 18:55
 5/5 anonim ***** válasza:

pull and bear

springfield

2010. ápr. 10. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!