Hol lehet ezeket a cuccokat megvenni?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy az alábbi cuccokat hol vehetném meg olcsón és Szolnok környékén.
[link] Erről a kabátot.
[link] Erről a táskát.
[link] Erről azt a kabát szerűséget.
[link] Erről a kardigánt.
[link] Erről a cipőt.
Köszi előre is. ^^
15/L
2010. aug. 7. 01:51
1/7 anonim válasza:
juj az a táska nagyon vagány :D amúgy sajnos nem tudom,neharagudj
2/7 anonim válasza:
az első képen levő kabáthoz hasonlót láttam a C&A-ban a múltkor,nem tudom Szolnokon van e,de ha van nézz be oda ;).
3/7 anonim válasza:
én is szolnoki vagyok, vagyis nem, de oda járok.
hétfő környékén megyek szétnézni szóval ha látok valamit akkor majd szólok:)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindegyikőtöknek. ^^
2010. aug. 7. 09:12
5/7 anonim válasza:
szia!
Ehhez hasonló kabátokat lehet ősszel/télen kapni az Orsay-ban és a New Yorker-ben.
A táska nagyon tetszik, nekem is kell :)))
6/7 anonim válasza:
bocsi az offért,de az a táska az alice csodaországban lévő macskát akarja ábrázolni?mmint a minta rajta.:D?
7/7 A kérdező kommentje:
15:53 Köszi, de én arra gondoltam, hogy most veszem meg, hiszen most a szezon miatt olcsóbb kabátokra lehet bukkanni.
19:05 Fogalmam sincs, lehetséges. :)
2010. aug. 10. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!