Az ilyen fazonú bikini jó a nagy mellű lányoknak? Nem csúszik le a vízbe?
Tehát, nagy mellem van és már tavaly is kihagytam ez miatt a strandot, mert nem találtam megfelelő bikinit, és arra gondoltam hogy az ilyenbe könnyebben beleférnék?
De azt olvastam hogy ez inkább a kis mellűeknek jó. Nagyon szörnyen mutatnék ha ilyet vennék fel?
Nekem 85DD/E a méretem. Tényleg röhej, hogy ha valakinek nagy melle van, akkor biztos a feneke is óriási a készítők szerint. Én egy nagykerben találtam eddig ilyen lehetőséget, hogy összeválogathattam. Csak sajna ott meg nem találtam elég csinosakat, mármint színre meg fazonra.
Azt a bizonyos kedvencemet egyébként egy eldugott kis pici kínai üzletben vettem. :D Potom pénzért. Próba alapon benéztem, és ott volt, mindene tökéletes. El is csodálkoztam, hogy a fenekemre is jó volt, meg a melleimre is.
Hát, sajnos mi így jártunk, lányok! :D
Nekem is nagy mellem van és ez a fazon szörnyen áll :-(
Próbálj inkább egy háromszög alakút.
Én is ezzel a problémával küszködök, hogy felsőből nagy kell, bugyiból pedig kicsi. Most láttam a tescoba, hogy ott árulnak külön, sőt egy felsőhöz többféle fazonú bugyi is van.
Nekem meg sajnos pont forditva kell...pici a mellem, de széles a csipőm. :(
New Yorker-ben, Women's Secret-ben tudom biztosan,h külön lehet venni a felső és az alsó részt. (nem túl olcsók,mondjuk,nem is luxus kategória....érdemes ilyen helyen vásárolni...összekombinálhatod a neked megfelelő méretet, a minősége is túrhető és rá lehet futni szép darabokra)
Köszi mindenkinek! Látom nem vagyok ezzel egyedül! Hát most ahogy tavaszodik, érkeznek az új bikinik, max. végigjárok minden üzletet, és még a kínaikat is amiből elég sok van.
Különben régebben volt kínai bikinim ami 2 évig elég jól bírta. De szerintem ami a butikokba van azok között is fele kínai. :S
A háromszög melltartó már nem jó, az vagy felcsúszik és alul buggyanok ki, vagy éppen felül ugrik ki. Amibe drót meg szivacs van, az meg 3x ekkorára dagaszt. Sajnos egyik se megfelelő. :(((
Nézzétek! Ennek a lánynak is nagyobb a melle és jól áll neki az ilyen. És pont ilyet is akartam aminek van pátja. Napozáskor meg ki lehet oldani és szépen barnulni. De attól félek ez se lenne jó, nekem ettől nagyobb mellem van. :S
Remélem sikerül idén nyárra találni valamit! Már elegem van!
A Tescoban tényleg érdemes megnézni! Eszembe sem jutott, hogy ott is külön meg lehet venni, pedig már vettem ott fürdőruhát. :D Kicsit kihagy az agyam.
Egyébként a Tescoban nem csak fürdőruhát érdemes nézni, hanem melltartót is! Általában van nekik nagyméret minden fazonból, csinosak és nem is drágák. Én itt vettem a kedvenc melltartóimat, nagyon régen megvannak már és még mindig állják a sarat. Bár a mostani kiszemelt fazonomból mindig elhappolják előlem a méretemet, kicsit mérges vagyok. :D
Szerintem egyébként az a bikini sem tart elég jól, amit belinkeltél. Illetve talán tart, amíg csak ilyen szépen ülsz, de amint megmozdulsz, már nem áll majd ilyen szépen.
Meg mondjuk én nem szeretem, ha nagyon mozognak a melleim fel-le, és egy ilyen felső biztos nem tart eléggé, hogy ezt elkerüljem. Pedig tényleg milyen jól néz ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!