Az ilyen fazonú bikini jó a nagy mellű lányoknak? Nem csúszik le a vízbe?
Tehát, nagy mellem van és már tavaly is kihagytam ez miatt a strandot, mert nem találtam megfelelő bikinit, és arra gondoltam hogy az ilyenbe könnyebben beleférnék?
De azt olvastam hogy ez inkább a kis mellűeknek jó. Nagyon szörnyen mutatnék ha ilyet vennék fel?
Akkor most foglak elkeseríteni.Nekem is nagy melleim vannak,és nekem pont ilyen fürdőruhám van,csak pántos.Nem áll jól.A nagy melleim úgy néznek ki,mintha ráhúztam volna egy cottont a melleimre.Borzalmasan rosszul áll,mert olyan mintha lógna a mell.()hozzáteszem,hogy bár nagyok a melleim,azért nem lógnak,egy szép melltartóban igencsak kívánatos tud lenni)
Sajnos ez a fürdőruha kimondottan kismellűeknek áll jól(azoknak tényleg szépen áll)
most ilyen fürdőruhám van.
(csa [link] sima feketében)
bocsi rossz a link..Szóval ilyen csak feketében.A fazonja pont ilyen,és nem szivacsos,nincs merevítő benne.
Én kismellű vagyok, s rajtam az ilyen fazonú fürdőruha sehogy sem áll...szall szerintem, ehhez közepes méretű cici kell. :)
Bnőm is próbált ilyen modelt, neki nagy, de formás mellei vannak...háááát, úgy nézett ki,mintha 3 gyereket szoptatott volna. :)
DE sztem próbáld fel, és majd akk eldöntöd,h jól érzed-e benne magad v sem!
Köszi a válaszokat! Ebből leszűrtem hogy mégse állna jól. :S Hát jobban örülnék ha kis mellem lenne vagy közepes, de sajnos elég nagy a koromhoz képest.
Ami a linkben van az tetszik. Jah, még az is a bajom hogyha veszek egy nagy melltartós bikinit akkor a bugyija is nagy lesz. :S És az már lógna rajtam. Különben vékony vagyok, úgyhogy nemtom honnan lehet külön venni bugyit a melltartóhoz. Tudja valaki? (és a turkálókon kívül)
4-es vagyok
Én Angliában élek,és itt kint vettem(nem is drágán,ha jól emlékszem 10 font volt a felső és 6 font az alsó) Itt külön is lehet kapni hozzá.
Jaj a mázlista. :) Itthon csak egy helyet találtam eddig, ahol külön lehet kapni az alsót-felsőt. Pedig sajnos általában ami felül passzol, alul hatalmas rám. :S
Viszont ha minden igaz, nyáron megyek rokonlátogatóba Angliába, hátha akkor találok egyet én is. :)
Köszönöm a választ! És bocsi az offért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!