Milyen a leghosszabb szoknyátok amit még felvesztek utcára?
Figyelt kérdés
2012. márc. 19. 14:04
1/15 anonim válasza:
Térdig érőnél hosszabbat nem veszek fel, bár ilyet is ritkán, inkább kicsit rövidebbet.
Alacsony vagyok, és rövidek a lábaim, így a hosszabb szoknyák kiemelik ezt, a térdnél rövidebb szoknyák inkább előnyösebben állnak rajtam
2/15 anonim válasza:
Térdig érő maximum.
Én is alacsony vagyok, nem vehetek fel ennél hosszabbat, mert összenyom és még kisebbnek nézek ki benne...
Keresztanyum vett tavaly nyáron bokáig érő ruhákat, iszonyatosan jól állt neki, de ő elég magas. :)
3/15 anonim válasza:
A kérdést nem úgy kellett volna feltenni, hogy: melyik a
legrövidebb... :-)
4/15 anonim válasza:
Bokáig érő, de meg is van hozzá a magasságom...:)
5/15 anonim válasza:
Térdig érő, az indok ugyanaz, mint az első kettőnek :))
7/15 anonim válasza:
Bokáig érő, van hogy kicsit lejjebb csúszik, akor a földet súrolja. .
8/15 Moira-88 válasza:
alacsonyságom miatt szinte csak miniket hordok, de van egy- két földig érő szépség amiket nagy néha felveszek mert olyan szépek:)
9/15 anonim válasza:
Csak a mini, csak a mini, csajok...:P
10/15 anonim válasza:
térd fölé érő van csak (nem nagyon tetszik a hosszú szoknya..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!