Nem túl rövid egy 19-20 centis miniszoknya? Felvennétek ilyet? Én 160cm magas és 52kg vagyok. Milyen hosszú a legrövidebb szoknyátok? 19L
Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 19:45
1/9 anonim válasza:
Én nem venném fel szerintem. A legrövidebb szoknyám 26cm és az nekem már nagyon rövid volt. Nem is tudom annál rövidebb szoknya már a fenekem is kint lenne. :D
25/L
2/9 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy milyen fazon, derék-e vagy csípő. Én 176 centi vagyok, és egy 26 centis deréktől induló szoknyából konkrétan kilógna a fenekem (lemértem), így azt nem venném fel :)
3/9 anonim válasza:
Nekem 18 cm a legrövidebb, az pont azért jó mert alacsony vagyok én is és ebben hosszabbnak látszik a lábam. A seggem meg nincs ki, legfeljebb ha lehajolok, de akkor is csak alig:) Ja és hozzátenném nekem elég nagy hátsóm van, akinek kisebb annak meg gondja nem lehet.
4/9 A kérdező kommentje:
Pont ezért akarok én is kicsi szoknyát mert rövid a lábam. És neked meddig ér a 18 centis szoknya popsiig?
2011. júl. 7. 20:05
5/9 anonim válasza:
elég közönséges, ki fognak röhögni.
6/9 anonim válasza:
Combközépnél rövidebbet nem vennék fel, mert közönséges, és kapni fogod az ajánlatokat, hogy mennyi a tarifád.
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
A lényeg, hogy a szoknya minimum a feneked aljáig érjen akkor mikor leülsz benne. Ha neked ehhez elég egy 20 centi hossz, akkor semmi gond.
9/9 anonim válasza:
Szia! Férfi vagyok - 19-20centis szoknya is lehet még jó - a 24-26centis, ha gyönyörü hosszú lábaid vannak - tökéletes...imádom a nagyon rövid szoknyákat..(ha szép a lábad)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!