Mi volt a leghosszabb idő amig nem mostál hajat? Rekordkísérletre készülök
Figyelt kérdés
2011. okt. 16. 21:33
1/20 anonim válasza:
A leghosszabb idő, amíg nem mostam hajat, családi kapcsolatok volt. Most beszélgessünk a hüvelygombáról.
2/20 habibi válasza:
egy hét volt a legtovább, ill. kiskoromban sokáig nem kellett hajat mosnom, mert nem volt, de a napok számára nem emlékszem
4/20 anonim válasza:
1.) családi kapcsolatok témában?
2.) mi lenne ha valami értelmes, és nem hasztalan rekordkísérletre készülnél?
6/20 anonim válasza:
a 3 hetes vagyok :D nekem semmi okom nem volt erre, nem voltam beteg, nem akartam rekordot dönteni, egyszerűen annyira sz*r kedvem volt, meg annyira nem érdekelt semmi, hogy...
7/20 anonim válasza:
Amire biztosan emlékszem az 2,5 hét volt. Egyszerűen nem zsírosodott be mert meleg volt és mivel napon dolgoztam jobban is tettem valószínűleg, mert így nem szívta ki a színét a nap.
8/20 anonim válasza:
6 nap. Igazából direkt volt, mert elég rossz állapotban volt a gyakori mosástól és kellett egy kicsit edzeni. Ha van rá lehetőségem, szoktam élni ezzel a módszerrel.
Egyébként ebben semmi rekord szerű nincsen. Párom anyukája fodrász és van olyan vendége aki 6 éve nem mosott hajat és nem zsíros. Tökéletesen egészséges a haja. Meglepően hamar beindul a fejbőr öntisztulása, így maximum csak alkalmanként vízzel szükséges átöblíteni.
Persze ezt hosszabb hajjakkal nem lehet eljátszani.
9/20 A kérdező kommentje:
3 hetes és 3 hét után rendbe jött a kedved vagy miert mostad meg vegül? és milyen volt 3 hetesen? Nekem jövö hét csütörtökön lesz 3 hetes
2011. okt. 16. 21:41
10/20 anonim válasza:
Nekem szerintem olyan 1,5- 2 hét lehetett. De azt beszélik, hogy egy ideig csak rosszabb lesz, aztán meg ha ezt kibírod akkor beindul az öntisztulás és sokkal szebb lesz, és többé nem kell mosni. Jó lenne egyszer kibírni azt a kritikus időt. Mennyit spórolnék samponon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!