Hú, nem emlékszem, de szerintem maximum egy hét, mikor meg voltam fézva. Emlékszem, mikor kicsi voltam, anyukám nem engedte, hogy megmossam, ha beteg voltm, azt hitte, attól majd mégjobban megfázok. Mikor elment délelőtt dolgozni mindig megmostam sunyiban, aztán persze lebuktam.
Hogy lehet kibírni azt? Nem zavar, hogy zsíros, büdös, zsíros a hajad?? Undorító.
2011. okt. 16. 21:42
12/20 A kérdező kommentje:
mért nem lehet hosszabb hajakkal eljátszani?
2011. okt. 16. 21:43
13/20 anonim válasza:
Ma a büdösek napja van a gyakorin!! Éljen a büdös világnap! A kéthetente fürdésről 5 kérdés, a hajnemmosásról 3, ez az, csak így tovább! Titeket kéne összeereszteni, és szagoljátok EGYMÁST, ne nekünk kelljen titeket szagolni, akik rászánjuk a vízdíjat, hogy minden nap letusolhassunk!
16 nap volt a leghosszabb idő amikor nem mostam hajat, hogy miért azt nem tudom egyszerűen nem zsírosodott nem viszketett nem koszolódott mivel itthon kellett maradnom egy fertőző betegség miatt, és igazából ez az oka a dolognak.
2011. okt. 16. 21:47
16/20 anonim válasza:
én 9 hónap...amíg alakultam anyum pocakjában.
2011. okt. 16. 23:23
17/20 anonim válasza:
Olyan 12 éves koromban még elég volt 3 havonta mosni a fenekemig érő hajamat, semmi baja nem volt. Utána elkezdtem festeni. Most olyan 4-5 naponta mosom, de van hogy 7-8 napig sem mosok hajat, ha épp nem megyek sehova.
2011. okt. 17. 00:36
18/20 anonim válasza:
Most jutott eszembe, hogy volt egy ismerősöm (fiú) akinek nagyon vastag és sok haja volt, ráadásul hosszú, ő azt mondta hogy olyan havonta mos hajat. Nem is látszott rajta amúgy. Csak ez most még eszembe jutott:)
2011. okt. 17. 10:43
19/20 anonim válasza:
2 nap. ha szombat, vasárnap nem megyek sehova, nem szoktam kimosni.
2011. okt. 17. 17:55
20/20 anonim válasza:
Amire emlékszem az 8-9 nap.
Nekem nem lenne gusztusom fél évig zsíros hajjal járni, míg abbamarad a faggyútermelés. Meg vízzel akkor is mindig mosni kéne, úgyhogy akkor tökmindegy, hogy teszek-e rá sampont vagy nem. Szerintem ez csak lustaság, hogy valaki nem most hajat egy hónapig. Persze, akinek nem zsírosodik és nem végez olyan munkát, amitől koszos lesz, annak elég heti 1x mosni, esetleg 2 hetente. Az még belefér. De ennél tovább... Ha én a baromi dús, combig érő hajam meg tudom heti 2x-3x mosni, akkor egy átlag hajat azért heti egyszer bárki meg tud.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!