Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hosszú volt az eddigi...

Milyen hosszú volt az eddigi leghosszabb hajad, meddig ért? Mekkora most?

Figyelt kérdés
Elsősorban lányoktol kérdezném.
2009. dec. 13. 21:32
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
90%

derekamig ért. 2006-ba levágattam vállig érőre kleopátra frufruval. majd megnőtt hátam közepéig, aztán 2007 karácsony elött levágattam hátul rövid és fokozatosan hosszabbodik (remélem érted) azóta nagyon nagyon bánom. és most nem is akar már olyan hosszú lenni :(

16/L

2009. dec. 13. 21:38
 2/22 anonim ***** válasza:
90%
10 éves koromban rá tudtam ülni a hajamra. Hirtelen felindulásból kleopátrára vágattam vállig érőre. Jól állt de azóta megbántam. Most váll alá ér!
2009. dec. 13. 22:17
 3/22 A kérdező kommentje:
kort és nemet írjatok légyszi. köszönöm. :)
2009. dec. 13. 22:23
 4/22 anonim ***** válasza:
83%
2.vok: most 28/L
2009. dec. 13. 22:24
 5/22 anonim válasza:
92%
12 éves koromig térd alá ért a hajam, aztán meguntam az állandó fésülgetést és a vele járó fájdalmat és levágattam kleopátrára. Utána évekig úgy hordtam, majd 15 évesen levágattam fiúsan rövidre, plusz melíroztattam , és azóta is így hordom a hajam. Mondjuk nekem a munkám miatt jobb ez a hajviselet.
2009. dec. 13. 22:24
 6/22 anonim válasza:
83%

Utolsó vagyok.

23/L

2009. dec. 13. 22:25
 7/22 anonim ***** válasza:
91%

14 éves koromra már seggem alá ért. Aztán levágattam, most vállig ér.

17/F

2009. dec. 13. 22:38
 8/22 anonim ***** válasza:
91%
kiskoromban anya mindig rövidre vágatta, sose hagyta, hogy megnövesszem. mikor nagyobb lettem megnövesztettem, de mikor váll alá ért beleuntam és visszavágattam fiúsan rövidre. aztán pár év alatt meguntam, most derékig ér és egyenlőre nem vágatok belőle. 19/L
2009. dec. 14. 09:17
 9/22 anonim ***** válasza:
78%

Vállig érő hajam volt meg frufrum,de hosszabat szerettem volna, szóval nem mentem el fodrászhoz lassan másfél éve!Most a hátam közepéig ér és elöl is megnövesztettem!Ideje lenne már fodrászhoz mennem, hogy megigazítsa a végét, de ugyis többet vág le belöle, mint amennyit én szeretnék!még várok vele egy kicsit!Ettől függtelenül szép a hajam szerintem!(:

20L

2009. dec. 14. 10:24
 10/22 anonim ***** válasza:
67%
nekem most a leghosszabb, a hátam közepéig ér, de szeretném levágatni, hogy "helyre álljon a rend", világ életembe vállig érő hajam volt, vagy picivel alatta, én ennél hosszabbal nem tudok mit kezdeni,a vége állandóan csúnya és nincs arra energiám, h foglalkozzak azzal, h szép legyen hosszún is, és a rövid amúgy is jobban áll.:D
2009. dec. 14. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!