Milyen hosszú volt az eddigi leghosszabb hajad, meddig ért? Mekkora most?
nekem 11 éves koromig köldökig érő hajam volt.aztán levágattam vállig érő fokozatosra (nem tudom nézed e a barátok köztöt de olyan a hajam mint a vandájé.most is olyan de megbántam hogy levágattam.(mondjuk röviden jobban áll).de előszöris ha le akarod vágatni nézd meg milyen haj áll jól (mármint arcra),mert az egyik barátnőm olyan hajat akart mint a Lolának van le is vágatta de borzaszóan nézett ki szegény :-(
15/L
Nekem most a leghosszabb, a combom felső részéig ér, nagy loknikkal, és le nem vágatnám. A combom alsó részéig meg akarom növeszteni.
20L
hátamközepéig érő hajam van...asszem h most a leghosszabb
16/L
12 évesen a fenekem alá ért. levágattam kleopátrásra azóta mindig vágattam. de 3 éve nem és most a hátam közepéig ér.
nagyon meg bántam hogy levágattam, de majd csak meg nő
17L
ovois koromban a fenekem aljáig ért:)
majd levágattam
és azóta a cicim aljáig vagy a hónaljam aljáig ér
de folyton változtatom
most speciel megint nagyon-nagyon hosszúra akarom megnöveszteni:)
15L
Nekem 6-7 éves koromban majdnem térdig ért, kb 5 cm kellett volna, aztán nem vágattam 11 éves koromig, így letöredezett, és akkor vágtuk le áll alá érőre :S Most majdnem vállig érő és hátközépig érő között van :)
De még meg akarom növeszteni fenék fölé érőre :) :)
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!