Szerintetek kimerjek így menni?
Figyelt kérdés
Délután 3-4 óra körül kimennék egyik barátnőmmel sétálni plusz beülni valahova beszélgetni :) Mivel jó idő van szeretnék kicsit jól felöltözni. Öltözéknek arra gondoltam hogy felveszek egy sötétkék farmerszoknyát ami már rég volt rajtam egy ujjatlan egyszínű felsővel és rá egy farmerdzsekit. A szoknya alá vennék egy vékony sötétebb harisnyát és egy fekete magasabb szárú converse tornacipőt. Szerintetek ebbe nem fogok nagyon fázni? Tetszik ez a jó idő és már mennék már ki szoknyába mert szeretem a szoknyákat csak nem hideg időbe. Köszi a válaszokat. 19/L2012. márc. 17. 13:19
1/5 anonim válasza:
jó az összeállítás nem fogsz fázni csak a converse cseréld le a miniszoknyához szerintem igen nem illik össze..vegyél fel hozzá egy csini magassarkút inkább!
2/5 anonim válasza:
vagy esetleg valami topánka szerűt.. de semmiképp ne vegyél fel tornacipőt szoknyához :)
3/5 anonim válasza:
Ez az öltözet a 14-16 éves kor tipikus divatja most, 19 évesen már nő vagy nem tini vagy kamasz, én is inkább csinosabban öltöznék, de persze ez ízlés kérdése, szóval ne haragudj.
Tehát délutánra 17-22 fokot mondtak, estére kevesebbet. Szerintem azért késő délután már fáznál így.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Akkor magassarkút veszek fel :) Lehet hogy fáznék így főleg hazafele :S Majd valamit még kitalálok :) Köszönöm a válaszokat :)
2012. márc. 17. 14:50
5/5 anonim válasza:
akkor max együtt fagyunk meg, énis ilyen összeállításba megyek plázába és cs estefele jövök haza:) miniszoknya + ez a leggings: [link]
,egy top és egy csipke boleró..én max a csipke bolerót cserélem le még nem tudom majd meglássuk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!