Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért gáz és nem illő melegítő...

Miért gáz és nem illő melegítőgatyában menni suliba, utcára stb?

Figyelt kérdés

Jó igen abba kell sportolni..és? attól még ha valaki ezt szereti és ez kényelmes neki? szinte már azt látom,hogy lenézik azt, aki fel mer venni egy melegítőt a lakásán kívül.

Miért?

2012. márc. 3. 14:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van olyan osztálytársam, aki abban jár. Nem nézem le, ha neki az tetszik hordja csak..
2012. márc. 3. 14:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért tarthatják gáznak, mert túl laza viseletnek gondolják, és ezért nem illik suliba.

De szerintem is hülyeség ezért lenézni valakit...

2012. márc. 3. 14:43
 3/11 anonim ***** válasza:
22%

hat..szamomra sokkal vonzobb es szimpatikusabb egy "normalisan" feloltozott fiu, akin latszik hogy ad magara. lanynal pedig nagyon igenytelenul hat, lehet akarmilyen markas, akkor sem lesz odaillo.

persze ha masnaposan lemesz a sarki boltba vizet venni, akkor indokolt, de utcara-iskolaba-buliba(!)(: egyaltalan nem.

2012. márc. 3. 14:47
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

mert belénk van nevelve hogy mi "illő" mikor és hova, szerintem ha úgy nőttünk volna fel, hogy bugyiban illik tárgyalásra menni, azt tartanánk normálisnak, és a kiskosztümön akadnánk fenn.

nemtudom, ez csak az én véleményem.

2012. márc. 3. 16:03
 5/11 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:) zöldkéz ment.

én olyan szívesen vennék fel melegítőt ide-oda csak nagyon zavarna az 'úristen melegítőbe van' tekintet és gondolat az emberekben.:/

2012. márc. 3. 19:32
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

3. hozzászólónak

Azis ad magára akin melegítő van. Aki 20-30 ezer forintos (vagy drágább) melegítőnadrágban jár, az szerinted nem ad magára? Én hordok melegítőt is meg csőnadrágot is, mikor milyen kedvem van.

2012. márc. 3. 19:45
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem abszolút nem gáz, egy jó cipővel meg felsővel divatos. Nem egy srácot láttam már így buszon meg utcán.
2012. márc. 4. 13:48
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

6. valaszolonak: nezd, a 20-30ezer forintos melegito ugyanugy melegito. rossz hasonlattal elve: nem lehet sz*rbol varat epiteni.

de ez csak maganvelemeny, akinek tetszik, hordja, majd nem nezek oda. igy mindenki boldog. (:

2012. márc. 4. 16:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Neked lehet ugyanojan egy karát meg egy roberto cavalli. De ez nem mindenkinél van így.
2012. márc. 4. 17:36
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
hú, pont tegnap láttam egy melegítős srácot. tökéletesen megalkotta az összképet, nem hogy bajom lett volna vele, még tetszett is. :D
2012. ápr. 7. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!